Ruhák stílusai és modelljei

Tulipán ruha - virág inspiráció

Tulipán ruha - virág inspiráció
Tartalom
 1. Kinek alkalmas?
 2. Vágási típusok
 3. Szövetek
 4. Ujjakkal
 5. Zsebekkel
 6. Népszerű színek
 7. Hossz
 8. Túlsúlyosnak megfelelő a stílus?
 9. Mit vegyek fel?
 10. kiegészítők
 11. Cipők

A tulipános ruhák nagyon népszerűek és vonzóak. A stílus nevéhez fűződik a ruha nagy hasonlósága a fejjel lefelé fordított tulipánvirággal.

Tulipán ruha stílus

A derékban a tulipánruhák keskenyek, a csípő felső részén az ilyen ruhák szoknyája kitágul, és a szegélyig szűkül. A szoknya térfogatának növelése érdekében vagy a deréknál hajtásokba szedik, vagy különféle elemekkel és betétekkel egészítik ki.

Estélyi ruha tulipán

Az ilyen stílusú ruhák mindennapi viseletként és ünnepi ruháként is szolgálhatnak. Segítenek elrejteni a csípő teltségét, vizuálisan meghosszabbítják a lábakat, valamint hangsúlyozzák a derekát.

Kinek alkalmas?

A tulipánruha a tavaszhoz, a gyengédséghez és a fiatalsághoz kapcsolódik, ezért a fiatal lányok gyakran választják. Egyformán jól mutat mind a túlzottan sovány fiatal hölgyeken, mind a gömbölyded formájú lányokon.

Kétségtelenül a tulipános stílus a legjobban olyan nőknél fog kinézni, akiknek alakja téglalapra és homokórára emlékeztet, különösen a karcsú lábakkal.

 • Egy terjedelmes szoknya segít harmonizálni a fordított háromszög formát.
 • Egy háromszög sziluettű lánynak olyan modellt kell választania, amely terjedelmes ujjakkal rendelkezik, vagy a nyakkivágásban drapéria van.
 • A törékeny lányok egy nyitott felsővel rendelkező ruhában fognak a legjobban kinézni.
 • Ha a lánynak "alma" alakja van, akkor a tulipánruha nem lesz a megfelelő választás számára.
Tulipán estélyi ruha

Vágási típusok

A tulipánruhák legnépszerűbb dekoltázsa a V-nyakkivágás. Egyes modellekben a szag jelenléte miatt jön létre.Az ilyen típusú ruha egyéb gyakori kivágásai oválisak és kerekek. Vannak téglalap alakú vágású modellek is.

Szövetek

Chintz, sifon, pamutszövetet használnak tulipánruhák nyári modelljei varrásához.

Tulipán ruha csónakos nyakkivágással

A hűvös időben viselt alkalmi ruhák kötöttáru vagy gyapjút használnak. Ha a ruhát ünneplésre szánják, akkor bársonyot, brokátot, szatént, selymet és más drága szöveteket használnak a gyártásához.

Ujjakkal

A tulipánruha ujjainak hossza változhat. Vannak hosszú ujjú és rövidebb ujjú modellek is. Ebben az esetben lehetnek keskeny ujjak és puffos ujjak. Nagyon népszerűek az ilyen stílusú, fodros vállú ruhák.

Hosszú ujjú tulipán ruha

A széles vagy vékony hevederű termékek meglehetősen keresettek. Vannak olyan ruhamodellek is, amelyekben a vállak teljesen csupasz.

Zsebekkel

A tulipánruha egyes modelljei belső oldalzsebekkel rendelkeznek. Ezek az elemek segítenek a csípő térfogatának növelésében.

Tulipán ruha zsebekkel

Népszerű színek

Fekete

A fekete tulipánruha jó alternatíva a fekete tokos ruha helyett. Ez a ruha elég szigorú ahhoz, hogy irodai viseletként is viselhető legyen.

Ha egy fekete tulipánruha díszítésére strasszokat vagy flittereket használnak, akkor ez a modell viselhető klubba vagy buliba. Ugyanez vonatkozik a mini hosszúságú modellekre is.

Azok számára, akik a karcsú derékra szeretnék felhívni a figyelmet, választhatnak egy kontrasztos övet a lakonikus feketéhez ehhez a stílushoz. Gyönyörűen néz ki egy monokróm fekete tulipán stílusú ruha világos övvel, például skarlát vagy arany.

Tulipán ruha övvel

Kék

A kék sorozat különböző árnyalatú tulipánruhákban jelenik meg - a halványkéktől a sötét farmerig és indigóig. Sötétkék tulipános ruhák vékonyak és segítenek elrejteni a telt combokat. Az ilyen ruhák míderét gyakran V-alakú nyakkivágással látják el.

A kék tulipános ruhához jól illik egy barna bőrszíj vagy egy fekete öv.

Kék tulipán ruha

fehér

A hófehér tulipánruhák gyengédek és nőiesek, így gyönyörű esküvői ruhaként is szolgálhatnak.

Tulipán fehér esküvői ruha

Az esküvői ruhákkal való társítás kizárása érdekében az ilyen stílusú fehér ruhák más színű betéteket is tartalmazhatnak, például fekete díszítést a szegély és a nyakkivágás mentén. A fehér tulipánruha fényes övvel is viselhető.

Bézs

A pasztell árnyalatok segítenek a finom megjelenés elérésében. Az ilyen színű tulipánruhákat gyakran mindennapi ruhaként használják, és ha érdekes kiegészítőkkel egészítik ki őket, romantikus megjelenést kap. Az ilyen stílusú bézs ruhákhoz barna vagy fekete öv illik a legjobban.

Piros

Az élénkpiros tulipánruhát romantikus randevúkra, bálra vagy más ünnepekre viselik.

Piros tulipán ruha

Ha ez a ruha rétegszoknyás, akkor a modell légiesen fog kinézni. A spagettipántos szaténpiros tulipánruha jó választás bulira vagy más fontos eseményre.

Hossz

A tulipánruha szoknya hosszát a magasságnak megfelelően választják ki. Minél alacsonyabb a lány, annál alacsonyabb modellt engedhet meg magának. Ehhez azonban ideális sípcsontforma szükséges.

Tulipán ruha hossza

Hosszú

A hosszú tulipánruhák általában középhosszúak. Főleg drága szövetekből készült estélyi ruhák képviselik őket, gyönyörű felülettel. A leggyakoribbak az ilyen stílusú fekete-piros-fehér hosszú ruhák.

Midi

A kissé térd alatti hosszúságú ruhák tökéletesek a magas lányokon. Gyakran diszkrét alkalmi ruhák, különböző hosszúságú ujjakkal.

Rövid

A rövid tulipánruhák a leggyakoribbak és legnépszerűbbek a divatosok körében. Mind a mindennapi viselethez, mind a kiránduláshoz való öltözéknek választották. Vegye figyelembe, hogy az átlagos magasságú lányok számára a térd feletti ruhák a legalkalmasabbak. Ezenkívül az alacsony hölgyeknek egy mini tulipánszoknyával ellátott ruhát kell viselniük.

Túlsúlyosnak megfelelő a stílus?

A tulipánruha meglehetősen vonzónak tűnik a gömbölyű formájú lányoknál, különösen, ha magas sarkú cipőt viselsz ilyen ruhával. Az elhízott nők számára a legjobb választás a körülölelő modell. Szintén jó választás, ha túlsúlyos vagy, egy tulipánruha közepes vagy hosszú ujjal.

Mit vegyek fel?

Viseljen tulipánruhát rövid kabáttal vagy olyan kabáttal, amely nem fedi a csípőjét.

Rövid kabát Kate Middleton tulipános ruhához

Az egyik legsikeresebb kiegészítés egy öv vagy heveder, amelynek színe kontrasztos lesz a ruha tónusával. Vastagságát a lány derekának figyelembevételével választják ki - a vékony derék tulajdonosa széles övet használhat, és ha vizuálisan vékonyabbá szeretné tenni a derekát, válasszon egy kisebb övet.

kiegészítők

Az elegáns fülbevalók, karkötők és vékony láncok megfelelő díszei lesznek egy ilyen stílusnak. Kiegészíthetők nyakkendővel és vékony övvel vagy kis kuplunggal ellátott táskával.

Estélyi ruha tulipán ékszerrel és kuplunggal

Cipők

Tulipán stílusú ruhákhoz a legjobban a sarkú cipő illik. Sőt, minél hosszabb a ruha, annál vékonyabbnak és magasabbnak kell lennie a cipő sarkának. Egy közepes hosszúságú, sűrű anyagból készült ruhához a tűsarkú csizma jó választás.

1 megjegyzés

Ez a stílus sokat ad a hangerőhöz. Jobb, ha nem ráncos anyagot veszünk, mivel az a hajtások miatt folyamatosan gyűrődik.

Divat

a szépség

Ház