Ruhák stílusai és modelljei

Testhezálló ruhák - kecses és elegancia

Testhezálló ruhák - kecses és elegancia
Tartalom
 1. Akik alkalmasak
 2. Hossz
 3. Divatmodellek és stílusok
 4. Kötött és horgolt
 5. A teljes
 6. Csipke
 7. Jersey
 8. Nyár
 9. Esküvő
 10. Este
 11. Ballagási buliba
 12. Szín
 13. Nyomtatás
 14. Mivel kombinálható

Minden lány gardróbjában van egy testhezálló ruha, amelyet szívesen hord - elvégre egy ilyen ruha olyan, mint egy kesztyű. Ezekről a ruhákról fogunk ma beszélni.

Testhezálló rózsaszín ruha

Akik alkalmasak

A testhezálló ruhák szinte mindenki számára megfelelőek. A lényeg az, hogy az alakodnak megfelelő stílust válassz:

 1. Ha széles a vállaid, akkor egy bolyhos szoknyával és testhezálló felsővel ellátott ruha megteszi, ez a ruha széles csípőt is elrejt.
 2. A gyönyörű lábak teljes dicsőségében jelennek meg a rövidre szabott modellek.
 3. A hüvelyes ruha segít elrejteni a has tökéletlenségeit.
 4. A ruha aszimmetrikus melltartója néhány centiméterrel tovább növeli a magasságát.

Hossz

Hosszú

A hosszú alakos ruhát leggyakrabban estélyi ruhaként használják.

A testhezálló míder és a puha szövetredők nőiességet és romantikát kölcsönöznek megjelenésének.

Egy teljesen testhezálló ruha, amely átöleli az alakját, kiemeli testének minden ívét, felfedi erősségeit, és élettel teli megjelenést kölcsönöz.

Rövid

Nyáribb és hétköznapibb lehetőség egy rövid, félig testhezálló ruha. A diszkrét színű ruha bolyhos vagy kiszélesedő szoknyával minden napra megfelelő.

Rövid, színes testhezálló ruha

A felsőrész többféleképpen díszíthető: az ujjak rövidek és háromnegyed hosszúak, széles vagy keskeny vállúak, vagy ezek nélkül is kerek, ovális, téglalap vagy v-nyakú.

Ami a koktélruhákat illeti, itt ugyanazok a megoldások, de a stílus eltérő lehet.Például egy nyitott vállú, oldalán vagy a nyakkivágásban szabott, fűzővel vagy guipúrával díszített tokos ruha.

Egy másik lehetőség: egy görög stílusú ruha vékony övvel a derekán, és az anyag keresztmetszetéből kialakított V-nyakkal.

Rövid bézs szabású ruha

Ne feledkezzünk meg a legendás nő, Coco Chanel által bemutatott klasszikusokról - egy kis fekete ruháról -, amely az üzleti és estélyi ruhák egyik sokoldalú ruhája.

Midi

A közepes hosszúságú ruhák sokoldalúak, mindennap viselhetők, üzleti találkozókra, bulikra vagy ifjúsági bulira.

Testre szabott midi ruha

A ruhák míderének, nyakkivágásának, ujjainak és szegélyének kialakítása nagyon változatos lehet, ezért érdemes a modellt összehozni azzal a beállítással, amelyben ebben a ruhában találod magad.

Divatmodellek és stílusok

Ujjjal

Az illeszkedő ruhák modelljei sokféle ujjformájúak lehetnek:

 • egyenes;
 • szerelt;
 • zseblámpa;
 • hüvely "denevér";
 • fellángolt.

Az ujj hossza is változó: lehet rövid, háromnegyed hosszú vagy hosszú. Ez utóbbiak tökéletesek a hűvös évszakban vagy nappal.

Háromnegyed ujjú, passzolt ruha

Igényeinek megfelelő estélyi és alkalmi ruhákat találhat érdekes ujjakkal.

Közvetlen

Egy testhezálló ruha tökéletesen illeszkedik a karcsú lányokhoz, kiemeli a test minden hajlatát, és kiemeli az összes előnyt.

Egyenes szabású ruha csipkével

A V alakú nyakkivágás élénkíti a képet, és a mellkast is kedvező fényben tünteti fel. A hosszú ujjú illeszkedés gyönyörűen keretezi a karját, és nagyon kecses lesz.

Ami a hosszt illeti, egy rövid ruha, valamint egy középhosszú ruha csábító fényben mutatja a lábakat, ha pedig hosszú ruhát választottunk, akkor ugyanezt a hatást érhetjük el a középső szabással. a combot.

Sellő

A sellő sziluett ruhák alkalmasak társasági eseményekre, különféle ünnepségekre és egyéb esti eseményekre. Térdig illeszkednek az alakhoz, így a kép kecses, romantikus és vonzó.

Egy érdekes lobogás az alján senkit sem hagy közömbösen, és az este királynőjévé tesz.

Fellobbanva

A görög ruhák és az empire stílusú, felül illeszkedő, alul kiszélesedő, magas derékkal rendelkező ruhák elrejtik a has tökéletlenségeit és elrejtik a tökéletlen csípőt.

A napfényes szoknya és a testhezálló felső különböző lehetőségeinek kombinációja érdekes modellek létrehozását teszi lehetővé.

Bolyhos szoknyával

A testhezálló, kiszélesedő szoknyás és közepes hosszúságú ruhák dandies stílusban is bemutathatók, és ragyogó és rendkívüli megjelenést kölcsönöznek a bulinak.

Retro szabású ruha

És ha egy ilyen ruhát egy színben készítenek, akkor estinek tökéletes.

A hercegnő sziluettjű, bolyhos szoknyás hosszú ruhák mindig fényűzőnek és gazdagnak tűnnek: a nyitott vállak és a nyakkivágás szexualitást és felszabadultságot ad számodra, ugyanakkor megmutatja nagyszerűségét és visszafogottságát.

Buja, földre szabott ruha

Ing

A sportos lányok imádni fogják a testhezálló ingruhát, amelyet szinte minden nap viselhetnek.

A kényelmes szabás és szabás mellett további előnye ennek a ruhának, hogy hordható önálló ruhaként, de kombinálható leggings-szel vagy farmernadrággal is.

Otreznoe

A deréknál levágott, testhezálló ruha kiemeli a derekát, és vizuálisan keskenyebbé teszi. A bolyhos szoknya elrejti a csípőt, és kiemeli a lábak karcsúságát. Tökéletes mind az esti kirándulásokhoz, mind a mindennapokhoz.

Manapság nagyon népszerű a magas derekú, levágott ruha kéttónusú modellje, amelyet fodros díszítéssel díszítenek.

Levágott estélyi ruha passzolt

Kötött és horgolt

A horgolt és kötött ruhák tökéletesek a hűvös időtöltéshez. A különféle érdekes minták kiemelik az előnyöket és elrejtik a hátrányokat.

A legfontosabb dolog, amit meg kell jegyezni, hogy az ilyen ruhák néhány centiméterrel növelik a derekát, és egy kicsit szélesebbé teszik.

A teljes

Minden sztereotípiával ellentétben a félig testhezálló ruhák jól mutatnak a túlsúlyos lányokon, és széles övvel vagy különféle boleróval kombinálva elrejtik a hibákat, és karcsúbbá teszik az alakot.

Testre szabott ruha

A testhezálló felső kiemeli a dús mellkas szépségét, a vékony öv a derék jelenlétét, a hosszú egyenes szoknya pedig puha hajtásokkal elrejti a tökéletlen csípőt. A bolerók és az ujjak segítségével elrejtheti a karok teltségét, a széles öv pedig egyértelműen kiemeli a derekát.

Csipke

Képének luxusát, gazdagságát és nagyszerűségét a nemes csipke fogja mutatni.Az illeszkedő csipkeruhák és a csipkebetétes ruhák szokatlanul gyengédek és elegánsak.

Csipke szabású ruha

A csipke kinyitja a titokzatosság függönyt, titokzatosabbá és kívánatosabbá téve képét. A földig érő szoknya csipkeékekkel még karcsúbbá teszi a lábát, a bézs alapon csipkével díszített míder pedig meztelenség érzetet kelt, és mások gyönyörködtető pillantásait vonzza.

Egy rövid csipkeruha testhezálló felsőrésszel segít egy fiatal lány játékos és hetyke megjelenésében, megmutatja a lábak szépségét, a hosszú, szűk ujjú pedig kecsesebbé és kifinomultabbá varázsolja a kezét.

Jersey

Egy kötött ruha tökéletesen illeszkedik az alakhoz. Kétségtelenül az egyik legkedveltebb ruha lesz, köszönhetően az anyag jellemzőinek és a jól megválasztott szabásnak.

Kötött testhezálló ruha

Az egyenes szabású ruha minden előnyét megmutatja, de néhány hibáját nem tudja elrejteni. Ezért ez a ruha tökéletes alakkal rendelkező lányok és nők számára alkalmas.

De egy testhez szabott míderrel és bolyhos szoknyával ellátott ruha néhány extra centimétert rejt a hason és a csípőn a kíváncsi tekintetek elől.

A padlóig érő kötött ruha tökéletes különleges alkalmakra és színházi kirándulásokra.

Visszafogottság és elegancia – ezt fogja megadni egy felülre szabott, puha kötöttáru-redőkben úszó ruha.

Nyár

A testhezálló ruha nyári változata világos színű vagy világos monokróm ruha lesz. A kiszélesedő szoknyás ruhák alkalmasak moziba, strandra, étterembe és barátok látogatására, valamint munkába - szigorú ing vagy pongyola.

Egy szűk szabású rövid ruhában, vagy egy rövid és pihe-puha szoknya ruhában mehetsz diszkóba, buliba. A formálisabb alkalmakra és eseményekre a hosszú, egyenes ruhák megfelelőek.

Esküvő

A legnépszerűbb esküvői stílus a hercegnős stílus, volt és lesz is - egy testhezálló ruha fűzővel vagy anélkül, és egy hosszú, pihe-puha szoknya.

De azok számára, akik nem akarnak olyan lenni, mint mindenki más, sok olyan koszorúslány-ruha van, amelyek nem illeszkednek a hagyományos normákhoz. Manapság egyre népszerűbb a görög stílusban testre szabott menyasszonyi ruha, amely segít istenien kinézni életed legfontosabb napján.

Ha terjedelmes a vállai, akkor egy testhezálló ruha és egy közepesen hosszú, pihe-puha szoknya illik hozzád. A nyitott felsőnek köszönhetően vállai szélesebbnek tűnnek.

Este

Nagyon óvatosan válasszon estélyi ruhát. Mivel a rövid fazonú ruha az egyik legnépszerűbb estélyi ruha, érdemes figyelni arra, hogy hivatalos fogadáson nem mindig lehet ebben megjelenni. Ezért egy hosszú hüvelyes ruha méltó helyettesítője lesz egy rövid ruhának.

Karcsúsított estélyi ruha

Ami a dizájnmegoldásokat és az öltözködést illeti: a ruha díszíthető kövekkel és strasszokkal, csipkével és áttetsző szövetbetétekkel, szabásokkal és szabásokkal, valamint különféle ujjkialakításokkal, amelyek a legsikeresebben mutatják meg testalkatod előnyeit és illik hozzád.

Ballagási buliba

A báli ruha kiválasztásakor ügyeljen a testre szabott ruha modellekre is, amelyek nemcsak a bál esti részére viselhetők, hanem az ünnepélyes sorban is jelen lehetnek benne.

A testhezálló hosszú ruhák mellett választhat egy hercegnő sziluettű ruhát, közepes hosszúságú, pasztell színű bolyhos szoknyával. A nyitott vállak elrejthetők egy áttetsző kendő vagy sál alá, és választhatunk megfelelő bolerót is.

Szín

Fekete

A színek lázadása között a változatlan kedvenc a fekete. Visszafogottság és szigorúság, hivatalosság és ünnepélyesség, hagyomány és innováció – mindez ötvözi az elegáns fekete színt.

Az ilyen színű ruhák soha nem veszítik el relevanciájukat és elismertségüket. Nyugodtan kombinálhatod őket fényes rúzssal és fekete cipővel, válassz hozzá illő kézitáskát és a helyzetnek megfelelően.

Fekete szabott ruha rojtokkal

Kék

A nemeskék és minden árnyalata semmiképpen sem alacsonyabb népszerűségben a feketénél.Ez egy üzleti öltözék vagy estélyi ruha mélykék színe, amely kiemeli a női test szépségét, és a bőr színére összpontosít.

A tengeri hullám színe frissességet és könnyedséget kölcsönöz a képnek, a sötétkék pedig hangsúlyozza a ruha tulajdonosának súlyosságát és komolyságát.

fehér

A ruhák egy másik klasszikus színe ártatlanságot és tisztaságot, gyengédséget és bájt ad. Ebbe beletartozik a bézs és a tejszín meleg árnyalata is, mert lágy fényükkel a sérthetetlenség és a fiatalság auráját keltik a lány körül.

Testhezálló fehér ruha

Piros

Az élénkpiros a szenvedély és a vágy színe, ezt hangsúlyozza a skarlát ruha a képen. De a vörös nem minden árnyalata tűnik igényesnek és vulgárisnak.

Testhezálló piros ruha

Burgundia - az érettség és a visszafogottság színe, alkalmas idősebb nők számára. És fényes és gondtalan rózsaszín - egy fiatal lányt Barbie babává varázsol. Ugyanakkor a finom rózsaszín szín ártatlanságot és szüzességet ad egy ilyen ruha tulajdonosának.

Nyomtatás

A sima ruhákhoz hasonlóan ne hagyja figyelmen kívül az érdekes színű ruhákat. A testhezálló ruha leopárdbőrt imitálhat, vagy virágokkal tarkított.

Nem hanyagolható el a népi és geometrikus díszítés sem. Ne feledkezzünk meg az egyre népszerűbb pöttyös ruháról sem.

Mivel kombinálható

Egy ujjú ruhához egy bizonyos szélességű pántot választunk: a lehető legvékonyabb, teljes - szélesebb. A vékony, semleges színű öv szigorú formális ruhához megfelelő.

Divatban vannak még a keskeny övek is, amivel kétszer is tekerhető a derék.

A képet kuplung vagy táska egészíti ki. Ne feledkezzünk meg az ékszerekről sem. A cipőket a helyzettől függően választják ki.

A sok ruha közül a testhezálló ruha mindig népszerű lesz - a nőiesség, a gyengédség és a szépség szimbóluma. Viseld örömmel!

nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház