Ruhák stílusai és modelljei

Rakott ruha: beszéljünk a divatos hajtásokról

Rakott ruha: beszéljünk a divatos hajtásokról
Tartalom
 1. A hajtogatott ruha jellemzői
 2. Kinek alkalmas?
 3. A különbség a ráncok és a ráncok között
 4. Szövetek
 5. Hossz
 6. Népszerű színek
 7. Redős ruha Marilyn Monroe
 8. Mit vegyek fel?
 9. Cipők
 10. kiegészítők

A redős varratok csodálatos módja annak, hogy a szöveteket és ruhákat fényűző megjelenéssel ruházza fel. A redőzött ruhák, amelyeket minden nő viselhet, luxust és nőiességet adnak, így hangsúlyozzák szépségét.

Hosszú, redőzött rózsaszín ruha

A hajtogatott ruha jellemzői

A hajtások sokasága nehéz eleme a képnek, ezért általában így használják:

 • A ruha alja redőzött szoknya. Segít a hangsúlyok lefelé tolódásában, bármilyen hosszúságú, alacsony vagy magas derékú ruhákhoz használható. A kép egyéb részleteivel hígítják, így a nőiességet és az eleganciát hagyják.
 • Redőzött részlet: az ujjakon elrejti a karok teltségét, a ruha tetején - vizuálisan növeli a mellkas térfogatát. Segít elegáns megjelenést kialakítani, és bohém stílust kölcsönöz az ujjak lefolyó anyagának. Széles csípőtől távol néz. A kép elegáns és érdekes.
 • A ruha teljes hosszában redőzött - remek és ünnepi lehetőség. Gyakran eljátsszák az ujjak, a lakonikus gallér és a gyönyörű kiegészítők hiányával. Az ilyen szabású ruhákat ünnepségekre használják, ezért nagyon óvatosan kell kiválasztani őket. De ez a tendencia több évszakon keresztül sem veszítette el jelentőségét.

A vékony anyagokból készült ruhák lehetővé teszik, hogy többszintű, különböző textúrájú modelleket hozzon létre. Az áttetsző és folyós anyagok rétegezése jól illeszkedik a redőkhöz.

Többszintes redőzött ruha

Kinek alkalmas?

A redős szövet érdekes tulajdonságokkal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy leterítse és térfogatot teremtsen, és görbe formák jelenlétében ügyesen elrejtse azokat. Mindenki arcához illő gyűrődés, fontos a megfelelő hossz kiválasztása és az ékezetek hozzáadása.

A hajtások térfogatot adnak, így illeszkednek a karcsú lányokhoz, légiességet kölcsönöznek, gyengédséget és romantikát adnak a képnek. Az ügyesen bemutatott redőzés teltséget rejthet, kihangsúlyozva a nőiességet, kifinomult eleganciát adva.

Rövid piros-fehér redős ruha vékony lányoknak

A magas lányok felpróbálhatják a hosszú hajtogatott ruhákat, a szoknya redői álcázzák a dús csípőt, problémás esetekben a hangsúlyt a tetejére helyezheti. Ez igaz a körte figurára is: a leterített míder vagy ujjak megteremtik a megfelelő arányokat. A dús redős szoknyák elvonják a figyelmet a széles vállakról. A telt, alacsony lányoknak óvatosnak kell lenniük az ilyen textúrájú textúrával, segítségükre lesznek a színes hangsúlyok, a ruha teljes hosszában hajtogatott ruha, vagy a nagy, lapos hajtások használata, amelyek elfedik a hangerőt.

A különbség a ráncok és a ráncok között

Hullámos és redős – módja annak, hogy a végtermék térfogatát növelje az anyag bizonyos módon történő hajtogatásával. A redőzött egyik oldala hosszabb, a másik rövidebb. A hajtások irányától és helyzetétől függetlenül a hajtás szélesebb lesz, mint a szegély. A szegélyhez és a hajtáshoz azonos méretű hullámosítást szokás készíteni. Ezért metszetében egy harmonikára hasonlít, ami papírlegyezőnek készült.

Emiatt a hullámos szöveteknél kényelmesebb a szélesség megváltoztatása: azonos, egyenletes hajtásokkal rendelkeznek. Redős redőkkel ezt nehéz lesz megtenni, mivel nehéz megtartani a hajtás arányait.

Redős hosszú zöld ruha

Szövetek

A legegyszerűbb módja annak, hogy a könnyű és vékony, szépen átterülő anyagoknak (szatén, sifon alap, selyem) adjuk a kívánt formát. Hagyományosan díszes fodros ruhákhoz használják. A hajtogatott bőr, a kötöttáru és a kötés látványosan néz ki. A bőrtípus szerves struktúrái egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöznek. A meleg szövetek a redőket lezserebbé és irodaszerűbbé teszik.

A hajtogatott gyapjú nemesnek és drágának tűnik, és a jó ízlés jele. A kötött és kötött anyagok hajtogatott öltöztetése érdekes és veszélyes technika. Egy kötött gumiszalagnál jobb elrejteni a teltséget vagy díszíteni, de a telt hölgyek jobban járnak, ha elkerülik az ilyen összetett stílus- és anyagjátékot. De a kismamák boldogan használhatják a magas deréktól lefelé haladó redőket és redőket a kötött és kötött ruhákban.

Hossz

A ruha hosszát egy adott alkalomra kell megválasztani, figyelembe véve a magasságot. A redőzött hossza is fontos lesz, kapcsolata más részletekkel. A teljesen redőzött ruha ünnepi és elegáns hétvégi lehetőség. Az egyenes vagy testhezálló, redőzött szegélyű ruha sokoldalúbb, és tökéletesen illeszkedik az üzleti légkörbe.

A stylistok úgy vélik, hogy a redőknek nagy mennyiségeket kell elrejteni, el kell rejteni őket. Ezzel a ruhával az egyenetlen lábakat is eltakarhatod. De az egyeneseket aszimmetrikus redős szegéllyel kell hangsúlyozni.

Aszimmetrikus redős ruha

Hosszú a padlóig

A társasági eseményekre és szőnyegekre szánt ruha különösen finom és elegáns lesz, ha redőkkel díszítik. Remekül néz ki nyitott háttal, puszta kézzel, egyéb nyakkivágással, átlátszó és repülő díszítéssel. A nyakkivágás amerikai karkivágása kifinomultságot és lakonikus szigorúságot kölcsönöz. A kis redős hosszú ruha a pletyka örök klasszikusa.

Midi

Kifejező és veszélyes ruhahossz. Étvágygerjesztővé és nőiessé varázsolja az alakot a csípő és a láb kiemelésével. Ha ezek problémás területek, kissé hosszabbítsa meg a szoknyát, vigye át a hullámosítást a felső részre, hangsúlyozva a mellszobrot buja díszítéssel.

A finom anyagok és a nyakkivágás az estélyi ruhák kiváltsága. Sűrű szövetek, visszafogott színek és minták, klasszikus stílusok, szigorú részletek irodai változattá varázsolják a modellt.

Rövid

A redőzött miniruha remekül dícséri az alakot, a retro stílust idézi. Nagy figyelmet fordítanak a gallérra. Egy ilyen ruha jól mutat a vékony, karcsú alakkal rendelkező lányoknál.

Népszerű színek

Annak érdekében, hogy ne bonyolítsa le a modellt, használjon egyszerű redőzött szöveteket.A rajzot ritkán használják, kicsi és egyszerű. Érdekesen néznek ki a kontrasztos vagy monokróm díszítésű kombinált ruhák. Ha különböző szöveteket használ, akkor a tartománynak azonosnak kell lennie. A stylistok kedvelik az átmeneteket, a degradációs hatást az összetett hajtások végrehajtása során. A világos és telített színek mindig jók és szemet gyönyörködtetnek. A finom pasztell árnyalatok kiemelik a vaníliás hangulatot és a romantikát.

Fekete

A fekete redőzött ruha sokoldalú választás, amely könnyen elkészíthető irodai és ünnepi használatra egyaránt. A megfelelő kiegészítők segítenek alakítani a megjelenést.

fehér

A fehér ruhát ugyanolyan könnyű hozzáigazítani egy helyzethez, mint a feketét. A színe miatt közelebb áll a nyárhoz és a divatos lehetőségekhez.

Piros

A világos és gazdag színek kiemelik a stílust, és a ruhát a fő részletté teszik. Ünnepekre ideális, azonban egy ilyen ruha gyönyörű vágást és felelősségteljes megközelítést igényel az összes árnyalathoz.

Redős ruha Marilyn Monroe

Az emberiség történetének leghíresebb és mesésen drágább ruhája. Ez a fehér remekmű kifejezetten Marilyn számára készült. A stylistoknak sikerült lakonikus és őszinte ruhát létrehozniuk. Manapság ez a legnépszerűbb modell, és klasszikusnak számít.

Marilyn Monroe fehér rakott ruha

Mit vegyek fel?

A rakott nyaralási és nyári ruhák szervesen ötvöződnek az etnikai és klasszikus stílusokkal, bohém, hippi vagy hétköznapi viseletet alkotnak. Jól mutatnak kabátokkal, kardigánokkal, blézerekkel, bőr- és farmerdzsekikkel. Az ilyen felső elnémítja a gondatlanságot, vagy hangsúlyozza a ruha gyengédségét. Az öltözött és estélyi modellek igényesek: áttört köpenyek, bolerók és kardigánok vagy szőrmék a szezonhoz.

Cipők

Egy irodához klasszikus csónak, naplopók, balettlakások kellenek. Nyáron a szandálok megfelelőek, laposak és platformon, nyitott szandálok. Az áttört csizmák rövid ruhahosszúsággal díszítik a hosszú lábakat.

A Maxihoz kecses sarkú kell. Fontos, hogy szem előtt tartsuk az évszakot, és megőrizzük a ruha stílusát.

kiegészítők

Az ékszereket óvatosan kell használni, nem lehetnek terjedelmesek és összetettek.

Redős bőr ruha és ékszer

Áttört, vékony, légies elemekkel és apró kövekkel, karkötőkkel, fejpántokkal és láncokkal, vékony övek segítik az eleganciát és a kép teljessé tételét.

A Plisse egy nagyszerű és kifejező trend, aminek a ruhatáradban is szerepelnie kell!

Rakott rövid bőr ruha
nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház