Ruhák stílusai és modelljei

Sundress ruhák: aktuális trendek

Sundress ruhák: aktuális trendek
Tartalom
  1. Kinek alkalmas?
  2. Stílusok
  3. Szövetek
  4. Népszerű színek
  5. Választható jellemzők elhízott nők számára
  6. Mit vegyek fel?
  7. Választás

A napruha az orosz népviselet legismertebb eleme. Nők és lányok már jóval előttünk viselték ezeket a ruhákat, és mostanra, annyi év után, a napruha még mindig az egyik kedvenc cuccunk a ruhatárunkban. Az orosz sundress jellegzetes vonásai a széles pántok és a padlóig érő tágas szoknya voltak. A melltartó lehet szoros vagy laza – de mindig zárt.

Orosz népi ruha-napruha

A modern napruhák jelentősen megváltoztak, és már alig hasonlítanak az őseink viselt ruháihoz. A szoknya most bármilyen hosszúságú lehet, a pántok pedig vékonyak vagy hiányozhatnak. Egy másik jelentős különbség, hogy ha korábban a napruhát kizárólag ing alatt hordták, akkor most főleg meztelen testen.

Kinek alkalmas?

A sundress egy univerzális dolog, amely puha, nőies formákat kölcsönöz minden alaknak. Ha bármilyen tökéletlenséget észlel a testén, ezeket könnyen kijavíthatja egy megfelelően kiválasztott ruha-napruhával.

Ruha-napruha karcsú

A fiús alkatú, karcsú lányok számára egy laza szoknyával és a mezén fodros napruha növeli a mellkast és a csípőt. A magas derekú sundressek egyaránt alkalmasak karcsú és telt fiatal hölgyeknek.

A markáns derékvonal, a dús mellkas és a csípő tulajdonosainak figyelniük kell az illeszkedő modellekre. A körte alakú lányoknak terjedelmes felsővel (például szárnyas ujjakkal vagy fodrokkal a míderen) kell választaniuk a napruhákat.

Stílusok

Oroszországban csak hordták hosszú napruhák, mert egészen a múlt századig illetlenségnek számított a lábak demonstrálása. A modern divat szerint a legzártabb alsót egy nyitott felső kompenzálja.A Maxi sundressek általában olyan felsővel rendelkeznek, amely teljesen felfedi a vállakat.

Hosszú, nyitott felső napruha

V rövid napruhák sok lány inkább felöltözik, amint jönnek a meleg napok. A test nagy részét felfedő könnyű ruhákban hihetetlenül kényelmes a hőség: nem akadályozzák a mozgást, és gyönyörű barnulást tesznek lehetővé.

Ing szabású sundress kicsit hasonlít a világos nyári ruhára, amit megszoktunk. Ez inkább üzleti stílus, és sokan viselik munkába. Ezt a stílust az ujjak és a gallér jelenléte jellemzi. Az ilyen napruháknak gyakran illeszkedő sziluettje van, ezért övvel hordják.

Ing ruha-napruhás

Sundress egy pakolás A 60-as évek divatjának öröksége. Ma a stylistok az ilyen modelleket a telt lányoknak ajánlják, mivel tökéletesen elfedik a kiálló hasat és kiemelik a dús melleket. Ezért gyakran vásárolnak körbetekerhető sundresseket a kismamák.

Szövetek

A sundressek mindenekelőtt nyári ruházat, ezért leggyakrabban vékony, természetes anyagokból készülnek. Pamut, len, viszkóz, kalikó, sifon - az ilyen anyagokból készült ruhákban még a legmelegebb napon is jól érzi magát. Hagyományosan élénk színű szöveteket választanak a napruhákhoz. Különösen népszerűek a virágos és etnikai díszítésű modellek.

A sundressek azonban nem csak nyáron készültek, hanem a hideg évszakra is. Ebben az esetben sűrűbb és melegebb szövetekből varrják, amelyek gyapjút vagy szintetikus szálakat tartalmaznak.

Gyapjú ruha-napruha nagy zöld-fekete kockában

Vászon

A ruhatárunkból hosszú időre eltűnt vászonruhák most aktívan visszatérnek pozíciójukba. Miután megszoktuk a szintetikus anyagokat, elfelejtettük, mennyire kényelmes a testünk a természetes anyagokból készült dolgokban. A vászon napruhák újra divatba jöttek az öko-stílusnak, a természetes anyagok felhasználásán alapuló népszerű tervezési irányzatnak köszönhetően.

Farmer

A farmerruha a casul stílus szerves része. Farmerek, farmerdzsekik, overallok és ruhák sokkal kényelmesebbé teszik az életünket. A farmer napruhák azért jók, mert nem csak nyáron, hanem a hideg évszakban is viselhetők - inggel vagy garbóval kombinálva. A vékony farmerből készült könnyű napruhák nagyon aranyosak és romantikusak.

Kötött

Néhány gombolyag fonal, egy pár kötőtű vagy egy horgolótű segítségével rendkívül szép, igazán egyedi ruhákat készíthetsz. Az egyik legmegfelelőbb kötőruha minta a sundress. Egyszerűen kötött, és emellett a fényes szálakból szőtt miniatűr napruha nagyon lenyűgözőnek tűnik.

Népszerű színek

Nyárra a lányok többnyire élénk színű ruhákat választanak. Valóban, a hosszú őszi-téli szezonban annyira belefáradtunk a szigorú sötét árnyalatokba! Amikor a bőr enyhén barnul, feltétlenül viseljen világos színű, barnulást idéző ​​napruhát – fehér, citromos, halványlila. A gazdag árnyalatú ruhák - sárga, bíbor, türkiz, smaragd - azonban nem kevésbé szépek a sötét bőrön.

A napruháknak nem kell monokromatikusnak lenniük: nyugodtan válasszon fényes nyomatú modelleket, például állati vagy absztrakt geometrikus mintákat. Ma népszerű, az úgynevezett "gradiens" szín: amikor az egyik szín simán átmegy a másikba.

Választható jellemzők elhízott nők számára

Ahogy fentebb írtuk, a sundress ruha kiválóan megfelel a gömbölyű formájú lányoknak. A szabad vágásnak köszönhetően tökéletesen elfedi az összes problémás területet, a figura érdemeire összpontosítva. Ha masszív vállai vannak, próbáljon meg ne viselni puffadt ujjú ruhákat - "szárnyakat" és "zseblámpákat". Ha van pocakod, akkor a magas derékvonalú, vagy a pakolásos napruhák mutatnak a legjobban. A gömbölyded lábakat egy tágas szoknya tökéletesen elrejti a padlóig.

Nem csak a ruha stílusa, hanem a színei is segítenek az alak vizuális korrigálásában. A mintás modell kiválasztásakor kerülje a túl kicsi mintákat és a vízszintes csíkokat.

Kockás ruha-napruha elhízott nőknek

Mit vegyek fel?

ruházat

A napruha, a modelltől függően, különféle dolgokhoz passzol. A nyári napruhák viselhetők farmerdzsekivel vagy inggel, valamint áttört boleróval vagy vékony kabáttal. Az irodai napruhákat inggel, blúzzal vagy garbóval viselik. A 90-es évek stílusú, vállpántos farmer sundressek póló felett is viselhetők.

Cipők

Különféle cipők alkalmasak egy napruhához - a modern lányok még cipőkkel is viselik. Egy hagyományosabb lehetőség a szandál vagy szandál. A klumpa és a pala is megfelelő (ez utóbbit továbbra is csak a strandon javasolt viselni). A hűvös évszakban a sundress viselhető irodai cipőkkel, cipőkkel vagy csizmákkal.

kiegészítők

A ruha nagyon nőies és kissé komolytalan, ezért megfelelő kiegészítőket igényel. Kicsi, világos kézitáskák vagy tágas fonott táskák passzolnak ehhez a romantikus ruhához. Jól passzol szalmakalapokhoz és eredeti fejpántokhoz. Nagyon megfelelőek lesznek a fa vagy műanyag lépcsőzetes gyöngyök és karkötők, valamint a nagy fülbevalók.

Választás

  • Előnyben részesítse a természetes anyagokból készült napruhákat. Sokkal jobban néznek ki, mint a mesterségesek, és ráadásul lehetővé teszik, hogy ne érezzen kényelmetlenséget a melegben.
  • Az alakod típusa alapján válassz ruha-napruhát. Minden hibát el kell rejteni vagy jól álcázni, és minden előnyt hangsúlyozni kell.
  • Ügyeljen nemcsak a ruha stílusára, hanem a színek teljesítményére is. Egy egyszerű, szokatlan színű napruha, amely kedvezően alakítja megjelenését, sokkal jobban fog kinézni, mint a legelegánsabb, szerencsétlen színű ruha.
nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház