Színek

A színek kombinációja a ruhákban

A színek kombinációja a ruhákban
Tartalom
 1. Kombinációs alapelvek
 2. Hogyan és mivel kombináljuk a színeket?
 3. Kontrasztos színek kombinációja
 4. Szokatlan lehetőségek
 5. Kombinációk felsőruházatban
 6. Ruhák és cipők kiválasztása
 7. Hogyan illesszük a kiegészítőket
 8. asztal
 9. Színkombinációs szabályok
 10. Gyönyörű kombinációk

A színek helyes kombinálásának képessége a ruhákban fontos készség, miután elsajátította, mindig jól nézhet ki!

Kombinációs alapelvek

Monokróm

Először beszéljünk egy monokróm csoportról, amely egy azonos színspektrumú vonalból áll. Vagyis a képét egyetlen színsémában kell elkészíteni, a dolgok csak árnyalatban különbözhetnek - a sötéttől a világosig.

A legegyszerűbb és legnépszerűbb monokróm a fekete. Az ebben a színben készült ruhát teljesen feketének nevezik. A fehér színnel készült kép látványosnak tűnik, illetve teljesen fehér.

De ne foglalkozzon semleges színekkel, sokkal érdekesebbnek tűnik az élénk színekben. A kép több árnyalata érdekesebbnek és gazdagabbnak tűnik, mint egy egyszínű kompozíció.

Ebben az esetben megengedett egy eltérő színű tartozék hozzáadása. Például hígítsa a fehér együttest sárga kuplunggal vagy szürke pirossal.

2 szín

A kontrasztos színek vagy a rokon-kontrasztos színek jól kombinálhatók egymással.A színkörben egymással szemben lévő színek párban látványosan néznek ki. A pár lehet fényes, kifejező vagy lágyabb, ha a kontrasztot csökkentjük.

3 szín

Számos lehetőség közül választhat, hogyan kombinálhat 3 színt egy megjelenésben. Például hasonlóságban, rokon árnyalatok használata egy íjban. A triád nagyon gyakori kombinációja három árnyalat kombinációja, amely a színkörön egy egyenlő oldalú háromszöghez köthető. A vonalakat saját maga is összekapcsolhatja, hogy megtalálja a legérdekesebb kombinációkat. Ha piros kabátod és zöld nadrágod van, a színkör segít kiválasztani egy olyan blúzt vagy pulóvert, amely harmonikusan fog kinézni ebben a megjelenésben.

4 szín

A négy szín kombinációját tetradnak nevezik, és bizonyos készségeket igényel. Elve a színek kombinációján alapul, amelyek a színkörön négyzet vagy téglalap formájában jelennek meg. Ugyanakkor megengedett az egyik szín eltávolítása ebből a "kvartettből", de a kép továbbra is harmonikus marad.

Nagyon nehéz megjegyezni ezeket a kombinációkat, ezért egy ilyen íj elkészítésekor kört kell használnia, vagy összpontosíthat egy divatos webhelyen vagy fényes oldalakon kémkedett kész kombinációkra.

Hogyan és mivel kombináljuk a színeket?

Klasszikus

Klasszikus vagy alap - ezek univerzális színek, amelyek bármilyen színtípushoz illeszkednek.

A klasszikusok fekete, szürke, fehér, bézs, barna és kék.

 • A fekete elegáns és jól karcsúsítja az alakot. Mindig divatos, főleg ha klasszikus szabású dolgokat választasz. A legjobb kombinálni fekete kontrasztos színekkel, világos vagy világos.
 • A szürke visszafogott és konzervatív, palettája kiterjedt, sok az alátónusa. A szürke ruhákkal való kombinációk nyugodtak és puhák.

Az alkalmi megjelenésben a szürke a legjobban semleges és pasztell színekkel kombinálható. A szutykosabb megjelenésért válassza a grafitot és a feketét, kiemelve az élénkvörös rúzst vagy cipőt.

  • A fehér a visszafogottság és az ártatlanság színe. Nagyon sok árnyalata van, a hideg havastól a meleg tejesig. Kombinálhatod a ruhákat fehér, pasztell, finom színekkel, vagy lehet fényes és fülbemászó. A fehér önmagában vonzza a tekintetet, de ha élénk akcentust ad a képhez, akkor megszűnik szólista lenni, és kiegészítés vagy háttér lesz. Végül is ez egy nagyon kompromisszumos szín.
  • A bézs puha és lehetőleg semleges, mert a csupasz bőr színe. Azonban gyakran viselik gazdag emberek, így a luxussal is kezdték összefüggésbe hozni. Nagyon sok árnyalata van, ebben még a fehéret is felülmúlja, sokoldalúságával csak a barna méri össze. Ha bézs színnel komponálja a megjelenést, kerülje a durva színeket. Előnyben részesítse a világos vagy lágy árnyalatokat, amelyek könnyedvé és elegánssá teszik megjelenését.

  A meleg és hideg árnyalatok felosztása az évszakoknak felel meg. A téli árnyalatok (kék, kék és lila) hidegnek, a nyári árnyalatok (piros, sárga, narancs) melegnek számítanak. Bár a színelosztás elve sokkal mélyebbre megy.

  Számos összetett árnyalat létezik, amelyeket hideg és meleg kategóriába egyaránt sorolhatunk.

  A zöld a határvonalon van, mivel ebben van a legtöbb meleg és hideg árnyalat.

  Mivel minden színnek vannak hideg és meleg árnyalatai, az egyes csoportokat külön-külön vizsgáljuk meg.

  Hideg

  • Kék és lila árnyalatai fehér, fekete vagy piros hozzáadással. Például azúrkék, királyi (királykék), búzavirágkék, kobalt és mások. Ezeket a színeket hideg vagy semleges színekkel vagy telített kontrasztos színekkel kombinálják.
  • A zöld árnyalatai a nagyon világos víztől az áthatóan élénk türkizig és a malachitig terjednek. Ide tartozik a menta, a mentol, a jade, a smaragd, a szürke-zöld.Ezek meglehetősen szigorú árnyalatok, amelyek jól mutatnak szürkével, rózsaszínnel, lilával. Ha ragyogó, emlékezetes megjelenésre vágysz, viseld őket pirossal, narancssárgával vagy sárgával.
  • A rózsaszín minden olyan árnyalatot tartalmaz, amely a bíborból és az ibolyából származik. Friss színek, amelyek jól passzolnak a szürkékhez, sárgákhoz, olívaszínekhez, kékekhez, kékekhez és minden gyógynövényes árnyalathoz.
  • Ennek a színnek az összes pasztellszíne sárga.

  Meleg

  • A kék meleg árnyalatai nagyon összetettek, általában zöld árnyalatokkal, mivel sárgával keverednek. Ezek kék-zöld, türkiz, aqua, farmer, acél, kék-szürke, poroszkék. Ezekkel a színekkel a megjelenés lágy és nyugodt. A legjobb, ha ugyanazokkal a meleg tónusokkal egészíti ki őket.
  • A meleg színekben a zöld teljesen feltárul. Az árnyalatok lehetnek sárga vagy olíva árnyalatúak. Az egyes csoportokban az árnyalatok fényereje a szürke szennyeződés mennyiségétől függően változik. Ezek a színek feldobják a hangulatot, és lágy ragyogással töltik meg a képet. Kombinálhatod hideg és meleg színekkel is.
  • A rózsaszín meleg árnyalatai a narancsból és a vörösből alakulnak ki. Ezek mind színek, barack, korall, flamingó, eper és lazac keverékével. Ezek az árnyalatok a legjobban lágy, világos színekkel kombinálhatók, de a hideg kékkel kombinálva is feltárulnak. Viselhetők bézs-barna színekkel, olíva, khaki, szürke-lila színekkel.
  • A sárgák gazdagok és élénkek, vörös, narancssárga és barna tónusokkal. Ide tartozik a sárgabarack, a banán, a kukorica, a mustár, a sáfrány, a citrom, a kanári, az arany. Jól mutatnak meleg és hideg színekkel.

  Kontrasztos színek kombinációja

  7 féle kontraszt kombináció létezik, viszont mindegyik kombináció többféle kontrasztból áll.

  • Világosság szerint - a sötét és világos ruhákat egy íjban kombinálják.
  • Hőmérséklet szerint - hideg és meleg árnyalatok kombinációja. Lehet a lehető leghidegebb és melegebb, vagy puhább, kis hőmérsékletkülönbséggel. Például, mint a pasztell színeknél.
  • Telítettség – semleges és összetett vagy tompított árnyalatokat használnak egy megjelenésben.
  • A színfolt mérete szerint - a kép semleges színsémában épül fel, élénk részletekkel. Leggyakrabban ing vagy blúz, de lehet nadrág, szoknya is. Ezzel a technikával elterelheti a figyelmet a hiányosságokról, és az alak méltóságára összpontosíthat.
  • Kiegészítő színek keveréke. Ennek a kontrasztnak a megértéséhez meg kell értenie a színkör fogalmát, amelyről az alábbiakban fogunk beszélni. Azon az elven alapszik, hogy egy képen átmérősen ellentétes színeket kombinálnak.
  • Egyidejű kontraszt - szürke ruhák kombinációja többszínűvel.

  Szokatlan lehetőségek

  A látszólag összeférhetetlen árnyalatok egymással való kombinálása meglehetősen nehéz feladatnak tűnhet. Kezdheti kicsiben, ha merész kiegészítőket ad a megjelenéséhez.

  Például egy zöld ruha kiegészítése egy pár lila cipővel, vagy a monokróm menta megjelenés lila pumpákkal hígítása. Jól fog kinézni egy sáfrány ruha kobalt bokacsizmával.

  Kezdheti kicsiben, kombinálhatja kedvenc színeit, amelyeket korábban nem mert egy masniban kombinálni. Erre a célra remek a piros, ami váratlanul megnyílik egy társaságban levendulával, Barbie színnel vagy rózsakvarc árnyalattal.

  Fokozatosan egy képen nem két, hanem több élénk szín kombinálható egyszerre. A legjobb, ha tiszta szivárványszíneket használ, hogy kiegészítse a nyugodt, visszafogott megjelenést.

  Ha valamelyik szín nem tetszik, egyszerűen vedd le a ruhádból. Hasonlóképpen bármilyen más színt is hozzáadhat a színkör segítségével.

  Kombinációk felsőruházatban

  Fekete

  A közhiedelemmel ellentétben a fekete felsőruházat nem mindenki számára alkalmas. Jól néz ki a ragyogó arcvonásokkal rendelkező lányokon, lehetőleg a "téli" színtípuson, amely ritkán található meg a szláv nők körében. Ha nincs kontrasztos megjelenése, jobb, ha elfelejti a fekete kabátot. A fekete kabátot a legjobb piros vagy fehér kiegészítőkkel viselni.

  Barna

  A barna kabátok is népszerűek, bár meglehetősen nehéz hozzájuk kiegészítőket választani. Kékkel, esetleg zölddel vagy sárgával néz ki a legjobban. Nem minden lány dönt egy ilyen élénk színű cipő és kézitáska mellett, ezért gondoljon néhányszor, mielőtt a barna felsőruházat mellett dönt.

  szürke

  A szürke nem mindenkinek való, de még mindig könnyebben beilleszthető a ruhatáradba, mint a barna. A szürke kabát bordó, boros, grafit árnyalatú cipőkkel és kiegészítőkkel jól mutat. Többek között a fényes kiegészítőknek is megvan a helyük, így érdekes kísérletezni vele.

  Kék

  Ha ilyen színű kabátot szeretne, felejtse el az élénk kéket, hacsak nem fiatal iskolás. A lányokon és a nőkön az égkék és a búzavirágkék kabátok vonzóak. Az ilyen felsőruházathoz nem nehéz cipőket és kiegészítőket választani, lehet szürke vagy bézs-barna színű.

  Piros

  A skarlát kabát, mint a fekete, csak kontrasztos megjelenésű tulajdonosok számára alkalmas, és nem nagyon alkalmas mindennapi viseletre. Ha a vöröset szeretné választani, válassza a hígított árnyalatokat. Lehet vörösáfonya, gránátalma, cseresznye, cinóber.

  Rózsaszín, zöld, kék vagy szürke árnyalatú cipőket és kiegészítőket vehet fel. Felejtsd el a feketét, ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy femme fatale. Ez általában nem mindig megfelelő a mindennapi életben.

  Zöld

  A zöld színek sokfélesége miatt minden lány kiválaszthatja a neki megfelelő zöld árnyalatú kabátot. Ráadásul ez az egyetlen szín, ami abszolút mindenhez passzol!

  Bármilyen színű cipőt és kiegészítőt választhatsz hozzá, csak kísérletezni kell egy kicsit. Még a fekete és a barna is megfelelő lesz, amelyek nem egyeznek az előző színekkel. Ezért a zöldre mindenképpen érdemes nagyon odafigyelni.

  Rózsaszín

  A rózsaszín szinte minden árnyalatának felsőruházata előnyösnek tűnik. A zöldhez hasonlóan itt is ki kell választani a megfelelő árnyalatot. Lehet lazac, rózsakvarc, sokkoló rózsaszín, fukszia. A legjobban bézs, sárga és zöld cipőkkel és kiegészítőkkel kombinálható.

  Korall

  A korall színű kabát nagyon nőiesen és elegánsan néz ki, ez egy nagyszerű megoldás a tavaszra. Neki kék-kék, pisztácia, menta árnyalatú cipőket és kiegészítőket vehet fel. Relevánsnak és frissnek fogod érezni magad.

  Lila

  A padlizsán- vagy szilvás kabát vagy kabát sok lány számára előnyös, hangsúlyozva természetes szépségüket. Az ilyen felsőruházatot kombinálhatja sárga és zöld árnyalatokkal, vagy a spektrum kapcsolódó színeivel.

  Ruhák és cipők kiválasztása

  Fekete cipők

  A felsőruházathoz hasonlóan itt is van egy tévhit, hogy a fekete cipő univerzális, és bármilyen ruhához alkalmas. A fekete cipő persze kicsinyíti a lábszárat, elegánssá az imázst, de nem passzol a színes és világos ruhákhoz, amiket ma leggyakrabban részesítünk előnyben.

  A fekete cipő jó az olyan megjelenéshez, ahol a fekete dominál. Lehet ez egy öltöny, egy kis fekete ruha vagy egy szürke öltöny.

  Felejtsd el a fekete cipőket, ha masnidon a barna színek dominálnak, sokkal jobban passzol hozzá a bézs vagy barna hozzáillő cipő.

  fehér cipők

  Próbáljon meg fehér cipőt viselni, ha a fehér már jelen van a képen.Mivel a fehér vizuálisan megnöveli a lábszárat, próbálja meg kerülni a fehér csizmát és a csizmát, amely önmagában elég nagy.

  Nyárra tartson fehér cipőt nyitott orrú cipővel vagy magassarkú szandállal. Igaz, ez nem vonatkozik a fehér tornacipőkre, amelyek a kék farmerrel kombinálva már klasszikussá váltak.

  A fő tabu - ne viseljen fehér cipőt fekete nadrággal vagy farmerrel, és még inkább ne viseljen fekete harisnyát. Az alsó legyen könnyű és könnyű, hogy illeszkedjen a cipőhöz.

  Színes cipő

  Ha élénk színű ruhákat visel, ne rombolja le a megjelenés eredetiségét fekete cipő viselésével. Ezenkívül ne próbáljon meg olyan cipőt választani, amely megegyezik például a ruha színvilágával. Nem valószínű, hogy sikerül megfelelnie a hangszínnek, és ha egy érintéssel "átrepül", úgy tűnik, hogy a kép nem teljesen tartós.

  Világos ruhához világos cipőt kell választani! Összpontosíthat a színkörre, vagy használhatja a fent említett kész szokatlan kombinációkat.

  De ha még nem áll készen egy ilyen merész megjelenésre, válasszon bézs vagy szürke cipőt. A színes cipők is elfogadhatók, ha pontosan megegyeznek a képen látható színek valamelyikével. Annak érdekében, hogy ne hagyja ki a jelet, hagyatkozzon a tiszta, szennyeződések nélküli árnyalatokra, könnyebben illesztheti őket hozzájuk.

  A színes cipők jól mutatnak nyugodt, visszafogott megjelenésben, az alapszínsémában tartósan. Színes cipőkkel és kiegészítőkkel hígítsa a szürke, bézs, fekete vagy sötétkék színt.

  Hogyan illesszük a kiegészítőket

  Kézitáskák

  • Az egyszínű cipő és táska meglehetősen konzervatív, elavult kombináció. De tökéletes azok számára, akik kedvelik az eklektikát és az élénk képeket. Így a cipője és a táskája nem vonzza magára a figyelmet, mások pedig a megjelenésedre koncentrálhatnak. Ez jól működik a klasszikus színsémával – fekete, barna, szürke, sötétkék, bézs, esetleg piros.
  • A táskát nem cipőnek, hanem ruhának a legjobb választani. Például egy mintás ruhához választhat a minta színéhez illő kézitáskát. A cipő vagy a táska pontosan illeszthető a ruha színéhez, de nem egyszerre mindkét elem.
  • Egyéni stílusának megjelenítéséhez ne csak a színeket, hanem a textúrákat is keverje össze.
  • Az állatias vagy virágmintás cipőkhöz választhat egy hozzá illő táskát, de nem azonos színű. Kirívó példa erre a leopárdmintás cipők és kiegészítők, amelyek nem használhatók egy megjelenésben!
  • Ne válasszon fekete táskát a fényes cipőkhöz, akkor egy befejezetlen kép érzése lesz. Jobb, ha más színű színes kiegészítőt választunk, amelyet az íj egy másik darabja is megismétel.
  • Ha bézsre vagy feketére fogad, próbáljon különböző anyagokból készült cipőket és kézitáskákat vásárolni. Bőr cipő és lakkozott kuplung, velúr szandál és textiltáska.
  • A lakkbőr cipők és kiegészítők egyben rossz modor. Egy ilyen tandem nemcsak teljesen ízléstelennek, hanem vulgárisnak is tűnik.

  asztal

  Ma számos táblázatot találhat, amelyek segítenek kitalálni, hogy a választott színek együtt működnek-e. Kényelmes a már többször említett színkörre is fókuszálni, amely alább látható. Figyelmébe ajánlunk egy táblázatot is, amelyre összpontosítva könnyebben tud majd választani és harmonikus képeket alkotni.

  Színkombinációs szabályok

  Nyár

  Az ilyen színű lányok hideg bőrtónusúak, ezért a ruhákat és a kiegészítőket úgy kell kiválasztani, hogy kompenzálják ezt a hiányt, és ne hangsúlyozzák, különben az arcszín „hullott lesz”.

  Ha "kontrasztos nyár" vagy, akkor neked is fontos, hogy nem élénk színű ruhákat válassz, mert a kontrasztod úgysem bírja (ellentétben a téllel). Jól fog kinézni a sötét árnyalatokon is, amelyek nem megfelelőek a normál nyárhoz.

  Előnyben részesítse a hideg vagy semleges összetett árnyalatokat, amelyek a többszínű színtípus folytatásaként szolgálnak.

  Ezek az árnyalatok megfelelnek neked:

  • lila;
  • sötét rózsaszín szennyeződések nélkül;
  • sötét és halványvörös;
  • világos és halványsárga;
  • kék-zöld és sárga-zöld;
  • halvány kék;
  • barna sárga adalékanyag nélkül;
  • lila;
  • mind semleges, kivéve a meleg bézst.

  Ősz

  Az ilyen színtípusú lányok a felismerhetetlenségig megváltozhatnak, csak más színű ruhák viselésével. A meleg bőrtónus meleg, hideg és semleges tónusokat tesz lehetővé.

  A színséma legyen telített, kerülje a halvány pasztell színeket. Válasszon összetett színeket, mivel a tiszta színek elnyomják természetes vonzerejét.

  Ezek az árnyalatok megfelelnek neked:

  • piros keverve sárgával;
  • narancssárga;
  • sárga, piros vagy kék felhanggal;
  • zöld és kék, kivéve nagyon világos és nagyon sápadt;
  • barna, kivéve a sötétet és a halványt;
  • lila, kék, szürke vagy barna árnyalattal;
  • semleges, de nem világos vagy pasztell.

  Tavaszi

  Mivel az ilyen színű lányoknak meleg, mézes bőrtónusuk van, nagyon hideg, közepes és meleg színű ruhákat viselhetnek.

  Maga a színtípus nem kontrasztos, de így is elkészíthető. Például egy skarlátvörös ruhát felvenni egy szőke-tavaszra. A fehér bőr háttér előtt álló világos öltözet inkább kontrasztosnak tűnik.

  A tavasz tökéletes a gyengéd képekhez, minden világos pasztell árnyalathoz. A lényeg az, hogy a színek tiszták legyenek, a szürke bármilyen keveredése nélkül. Fontos a sötét árnyalatok elkerülése is.

  Ezek az árnyalatok megfelelnek neked:

  • finom rózsaszín és fukszia árnyalatok;
  • a vörös minden árnyalata, kivéve a sötétet;
  • néhány narancssárga árnyalat sárga vagy rózsaszín aláfestéssel;
  • sárga árnyalatok, kivéve a nagyon világosat;
  • a zöld legtöbb árnyalata, kivéve a sötéteket és a szürke alátónusúakat, valamint a világoszöldet;
  • a kék minden árnyalata, kivéve a kék-szürkét és a kék-szürkét;
  • világos barna árnyalatok sárga vagy piros felhanggal;
  • az ibolya árnyalatai a sötét és a szürkés-ibolya kivételével;
  • semleges árnyalatok közül a tejes és a krémes áll jól neked.

  Téli

  Minden világos, lédús árnyalat, amely segít felfedni természetes szépségét, megfelelő az ilyen színtípusú lányok számára.

  Ezek az árnyalatok megfelelnek neked:

  • sötétfekete;
  • minden gazdag alapárnyalat;
  • hideg pasztell árnyalatok;
  • minden lédús fülbemászó árnyalat: lila, citrom, türkiz, málna, fukszia, lila, azúrkék, lédús zöld, élénkvörös.

  Gyönyörű kombinációk

  Végezetül nézzük meg a gyönyörű szokatlan kombinációkat, amelyek vizuálisan segítenek abban, hogy ne féljen az élénk színeket egy megjelenésben kombinálni. Kísérletezzen és sikerülni fog!

  Narancs, lila és zöld

  Malachit magas derekú nadrág, szilvára cserélhető élénklila felső, narancssárga blézer. Nagyszerű megoldás bulikra és kirándulásra. A képet a nadrághoz illő magas sarkú szandál, arany öv és egy kis arany kuplung egészíti ki.

  Tégla, barna és kávé tejjel

  Nem szükséges fényes ruhát viselni, hogy érdekes, harmonikus megjelenést kapjon. Kék farmer, fehér póló, tejes kabát. Semmi különös, igaz? De a megjelenés drámaian megváltozik a kiegészítőknek köszönhetően. Barna sapka, cappuccino kötött sál és téglatáska. Nagyon stílusos ruha lett!

   Bogyós árnyalatok

   Szeder és mélyvörös

   Ha fülbemászó és fényűző megjelenésre vágysz, kombináld az érett bogyós nadrágot egy szeder inggel egyetlen megjelenésben. Annak érdekében, hogy ez a kombináció ne tűnjön túl kirívónak, egészítse ki a kávé színű kabát képét, amely lágyítja a megjelenést.

   Őszibarack és cseresznye

   Egy sötétzöld ing, egy cseresznyeszínű napszoknya és egy barack blézer érdekes kombinációja. Minden árnyalat enyhén tompított, így nem vitatják a megjelenést. A megjelenést fekete hegyes orrú cipők és fekete-fehér kuplung egészíti ki.

    Homok és vörös

    A hétköznapi nyári megjelenésben a padlóig érő homokos szoknya tökéletesen kombinálható egy vékony piros pulóverrel. A megjelenést barna szandál és virágos kuplung egészíti ki. Puha, nyugodt megjelenés minden napra.

    Ciklámen és zöld

    Az egyik megjelenésben a lila kapcsolódó árnyalatai tökéletesen kombinálódnak, lédús zöld árnyalatú ruhával hígítva. Kiváló megoldás, ha élénk színekkel szeretné megtölteni mindennapi megjelenését.

     Lila és teve

     Nagyon finom tavaszi megjelenés. Lila vékony, halványkék ing, tevekabát és leopárd pumpák, amelyek ebben a megjelenésben egyáltalán nem tűnnek vulgárisnak, de nagyon stílusosak.

     Padlizsán és arany

     Manapság divatosak a fémes bőrből készült cipők és kiegészítők, így az arany cipők remek kiegészítők lesznek az estélyi ruhához, például egy padlizsán árnyalathoz. A megjelenést egy hosszú láncon lévő medál és egy kuplung egészíti majd ki, flitterekkel díszítve.

      Mész és acél

      Ha élénk színeket szeretne, adjon hozzá egy lime színű kabátot a nyugodt, hétköznapi megjelenéshez. És hogy a megjelenés még látványosabb legyen, cipő fémes acél színű csónakokon.

      Okker és csokoládé

      A sárga és a barna árnyalatai látványosan néznek ki egyetlen pillantással. Fém cipők és kiegészítők segítenek felhígítani a megjelenést. A megjelenés megfelelő lesz a mindennapi életben és alkalmas egy különleges alkalomra.

      Lazac és mocsár

      Váratlan kombináció, amely nagyszerűen néz ki egyetlen megjelenésben. Egy lazacszínű napszoknya és egy mocsárszínű ing. A cipő és a kézitáska az ing színéhez igazodik, így a szoknya a kép fényes foltjaként szolgál, önmagára fókuszálva. Ezt a technikát akkor érdemes átvenni, ha a hiányzó térfogatot hozzá akarjuk adni a csípőhöz.

      Poros rózsa és tejszerű

      Ennek a megjelenésnek a szépsége a finom pasztell árnyalatú uniszex ruhák használata. Tejes pulóver, poros rózsa színű kabát, világoskék farmer és konyakszínű alacsony sarkú cipő. Érdekes játék a kontrasztokkal, nem a színekkel, hanem a formákkal.

      Konyak és vanília

      Újabb szelíd lányos tekintet. Vanília színű szoknya és felső, hozzáillő szandál, kézitáska és konyak színű öv. A megjelenés valóban „vaníliás”, enyhén gyerekes lett, de első randevúra remek.

      Borostyán

      A borostyán ruha tökéletes a könnyű nyári megjelenéshez. Remekül fog kinézni az "Őszi" színtípusú lányoknak. Barna szandállal és hosszú pántos kézitáskával egészítheted ki.

      És még sok érdekes kép.

      nincs hozzászólás

      Divat

      a szépség

      Ház