Ruhák stílusai és modelljei

Öltözz vonattal – különleges alkalomra

Öltözz vonattal – különleges alkalomra
Tartalom
 1. Esti lehetőségek
 2. kanyargós
 3. Ruhák a búcsúra
 4. Nyitott elemekkel
 5. Minden nap
 6. Levehető vonat
 7. Szövetek
 8. Hossz
 9. Vonat hossza
 10. Népszerű színek
 11. Mit vegyek fel?
 12. kiegészítők
 13. Cipők

A vonattal ellátott ruha az egyik legfényűzőbb és legbájosabb. A lányok testtartása egy ilyen ruhában méltóságteljes és nemes lesz. Ugyanakkor a vonat nemcsak szépnek, hanem meglehetősen kockázatos ruhadarabnak is nevezhető: fontos, hogy egy ilyen elem megfelelő legyen.

Fekete fekete ruhában, vonattal

Esti lehetőségek

Leggyakrabban a vonattal ellátott ruhák csak estélyi ruhák.

Stílusban, színben és kivitelben nagyon változatosak, így minden szépség kiválaszthatja a megfelelő modellt az ünnepléséhez.

A vonatos estélyi ruha következő stílusai a leggyakoribbak:

 • Magas derekú modell.
 • Alul enyhén szélesített, testhezálló klasszikus sziluettű ruha.
 • Bolyhos szoknyás modell.
 • Ruha szoknya évjárattal.

kanyargós

A többrétegű vagy bolyhos szoknyás ruhák modelljeit különösen a terjedelmes csípővel rendelkező nők kedvelik. Az ilyen ruhák sikeresen elrejtik a tökéletlen zónát, és nőies arányos sziluettet alkotnak.

Nagyon látványosak a ruhák, amelyekben a felső részt egy fűző képviseli, az alsót pedig buja, és egy hosszú vonat egészíti ki.

Fehér bolyhos ruha fűzővel és vonattal

Ruhák a búcsúra

A vonattal ellátott ruhát gyakran báli ruhának választják, mert egy ilyen esemény minden lány életében fontos.

Egy ilyen stílusú ruhában egy fiatal hölgy kifinomult és törékeny képet tud alkotni, ugyanakkor érettnek tűnik.

Nyitott elemekkel

A karcsú lábú lányok gyakran olyan ruhát választanak vonattal, amelyben a szoknya eleje rövid, hátul pedig egy hosszú panel található. Ezeknek a ruháknak a háta gyakran bonyolultan terített.

A vonatos ruhákban a nyitott hát látványosan néz ki. Egy ilyen ruhával, ha tökéletes a testtartásod, nagyon csábító képet alkothatsz.

Piros ruha vonattal és nyitott háttal

Egy másik szexi lehetőség a nyitott vállú ruha számára.

Egy ilyen ruhában viselő lány helyes testtartása elengedhetetlen az elegáns és szép megjelenés megteremtéséhez.

Gyönyörű türkiz ruha vállról lefelé húzódó vonattal

Nagyon megfelelő a nyitott nyakkivágás egy vonatos ruhában, kiemeli a figura nőiességét, V-nyak jelenlétében pedig világosabbá teszi a figurát.

Minden nap

Az ilyen vonatos ruhák modelljei meglehetősen ritkák. Ezek gyakran nyári ruhák, amelyekben a vonat nem túl hosszú, és a szoknya eleje le van rövidítve.

Nyári ruha vonattal

Ebben a ruhában mennek randevúzni, találkozni a barátokkal vagy egy nyári sétára. Ha egy ilyen ruha visszafogott színvilágban készül, és az elülső szoknya térdig ér, akkor ez a ruha irodai ruházatnak is megfelel.

Levehető vonat

Azok a modellek, amelyeknek a vonata lecsatolható, nagyon praktikusak, és keresettek, amikor egy lány táncos ünnepi eseményre megy.

Az este elején egy vonattal demonstrálhatja öltözéke szépségét, majd amikor az aktív rész kezdődik, távolítsa el ezt a masszív elemet és táncoljon mozgáskorlátozás nélkül.

Fekete ruha levehető vonattal

Szövetek

Csipke

A csipkéből készült ruha vonattal nagyon finomnak és csábítónak tűnik. Szintén gyakoriak azok a modellek, amelyekben a csipkét csak kis betétek formájában használják.

A szorosan illeszkedő sziluettű, csipkeszövetből készült ruhát választva a lány kiemeli ideális testalkatát.

Vörös csipkeköpeny vonattal

Szatén

A szaténból vagy szaténból készült ruhák megvilágítva meglepően csillognak és csillognak, így az ilyen, vonattal ellátott ruhák a legjobb választási lehetőség az ünnepi viselethez.

Fényes

Az ilyen anyagból készült estélyi ruhák a leglátványosabbak és vonzóbbak.

Fényes szürke ruha vonattal

Ha a fényes anyag csak a ruha tetején van, akkor felhívja a figyelmet a mellre és a gyönyörű derékvonalra. Az ilyen anyagok fénye fényűző és sokkoló megjelenést biztosít.

Levegő

A legfényűzőbbek a vonatos selyemruhák.

Légies ruha vonattal

Szintén látványos megjelenést mutatnak azok a termékek, amelyek felső része sűrűbb, a szoknya és maga a vonat pedig organzából, sifonból vagy más hasonló levegős anyagból készült.

Hossz

Hosszú a padlóig

Ezek az elegáns ruhák leggyakoribb modelljei, vonattal kiegészítve. Ezek a ruhák fűzővel, nyitott nyakkivágással, vékony spagettipántokkal, egy vállpánttal vagy V-alakú nyakkivágással kaphatók.

A homokóra alkatú lányok gyakran választanak hosszú halmodelleket.

Sellő ruha vonattal

A görög stílusú vonattal ellátott öltözet bármilyen alkatú fiatal hölgyek számára alkalmas, mivel a magas derék segít elrejteni mind a csípő, mind a has teltségét.

Öltözz görög stílusban vonattal

Rövid

Manapság nagyon népszerűek a rövid szoknyahosszú koktélruhák, amelyeket könnyű vagy lefolyó anyagból készült vonat egészít ki. Ebben a ruhában a lány felhívja a figyelmet a karcsú lábakra.

Vonat hossza

Az ilyen stílusú szerény ruhák 20 cm-től rövid vonattal díszíthetők.

Estélyi ruha kisvonattal

A sokkoló és fényűző estélyi ruhákban a vonat jelentős mértékben eltérhet egymástól. Itt nincsenek korlátozások.

Népszerű színek

fehér

A vonattal ellátott hófehér ruhák vonzónak és kifinomultnak tűnnek. Ezek a ruhák a legjobban cserzett bőrön működnek. Gyöngyökkel, csipkebetétekkel, strasszokkal, eredeti drapériákkal és hímzéssel díszítik.

Gyönyörű fehér ruha bolyhokkal

Fekete

A vonattal ellátott fekete ruha titokzatos és fenséges megjelenésű. Egy ilyen ruha vonzza a figyelmet, és jól illeszkedik az arany, piros vagy ezüst kiegészítőkhöz.

Kék

Az ilyen színű vonattal rendelkező modellek nagyon kifinomultnak és nemesnek tűnnek.A világosabb kék árnyalatokat a fiatal lányok választják, a sötétkék ruhák pedig jól mutatnak a 30 év feletti nőknél.

Piros

Vonattal díszített piros ruhában minden lány királynőnek érzi magát. Egy ilyen ruha szexinek és enyhén pimasznak tűnik.

Piros szatén ruha vonattal

Mit vegyek fel?

A vonattal ellátott ruhák vonzónak tűnnek szőrmés kendővel vagy mellényekkel. A nyitott felsővel rendelkező esti modellekhez a bolero jó kiegészítőként szolgál. Egy alkalmi ruha vonattal viselhető bőrdzsekivel vagy rövid kabáttal.

kiegészítők

Maga a vonat már dísz, de egy ilyen elemű ruhát más kiegészítőkkel is lehet díszíteni. Fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk mennek ehhez a ruhához.

Ha azonban maga a ruha dekorációja fényes nyomatot, strasszokkal vagy más szemet gyönyörködtető anyagokkal díszített, a kiegészítőket minimálisra kell használni.

Cipők

A vonatos estélyi ruha legsikeresebb cipője a szandál vagy a magas sarkú cipő.

Cipő egy rövid ruhához vonattal

Csak ilyen ruhát viselő magas lányok választhatnak hozzá sarok nélküli cipőt. A csizma-harisnya könnyű repülő modellekhez is alkalmas.

1 megjegyzés

A vonat ünnepélyességet kölcsönöz. Különösen a rövid, vonatos változatokat szeretem - a ruhák kicsit játékosak.

Divat

a szépség

Ház