Ruhák stílusai és modelljei

Milyen ruhát válasszunk céges bulira?

Milyen ruhát válasszunk céges bulira?
Tartalom
 1. Sajátosságok
 2. Megfelelő stílusok
 3. Népszerű színek
 4. Az új évre
 5. Milyen ruhák alkalmasak egy teljes céges bulira?
 6. Mit vegyek fel?
 7. Cipők

Az ünnepek közeledtével a dolgozó nők elkezdenek megfelelő ruhát keresni egy céges bulihoz. Ez különösen azok számára érdekes, akik meglehetősen szigorú öltözködési feltételek mellett dolgoznak, és egy céges partin egy látványos és vonzó ruhában szeretnék bemutatni nőiességüket és szépségüket. Fontos azonban a megfelelő ruha kiválasztása, hogy az megfeleljen egy céges rendezvénynek, és csak a tulajdonos méltóságát hangsúlyozza.

Sajátosságok

Céges rendezvényre érdemes elegáns és divatos ruhát választani, ugyanakkor a túlzottan igényes és kirívó modellek elfogadhatatlanok. Egy ilyen alkalomra megfelelő öltözék stílusos és nőies, valamint elegáns és tökéletesen illeszkedő. A vulgaritás, a túlzott fényesség és a hangsúlyos szexualitás itt elfogadhatatlan. Azonban a túl unalmas ruhák és ruhák, amelyek nem egyeznek az általános képpel egy céges bulihoz, szintén nem alkalmasak.

A céges rendezvényre menő ruhák anyagát drága és jó minőségű anyagokból választják ki. A legnépszerűbbek a selyem, szatén és bársony ruhák. A csipkeruhák is mindig divatosak.

Megfelelő stílusok

Ha a céges rendezvény bankett vagy fogadás egy luxus étteremben, egy elegáns estélyi ruha a legjobb választás. A büfé nem annyira hivatalos rendezvény, így egy közepes hosszúságú, egyszerű szabású, minimális dekorációjú koktélruha lesz a legmegfelelőbb rajta.

Stílusok ruhák egy céges party

A céges partik legnépszerűbb modelljei a következők:

 1. Hátul kivágásos ruhák. Az ilyen ruhák stílusos megjelenésűek, és rendkívül versenyképesek a mély nyakkivágással.
 2. Fűzős ruhák. Az ilyen termékekben úgy befolyásolhatja alakja megjelenését, hogy a mellkasát vizuálisan dúsabbá teszi, a derekát pedig vékonyabbá teszi.
 3. Drapírozott ruhák. Az ilyen dekorációs elemek a megfelelő helyeken kis térfogatot adnak, és elrejtik az alak apró mínuszait.
 4. Fékes dekoltázsú ruhák. Egy ilyen ruhában szögletes vállakkal kisimíthatod a sziluettet.
 5. Aszimmetrikus ruhák. A legnépszerűbbek a ferde aljú modellek, mivel az átlós vonalaknak köszönhetően az alak vizuálisan megnyúlik és karcsúbbnak tűnik. Az egy vállú ruhák nem kevésbé keresettek.
 6. Ruhák elöl hasítékkal. Leggyakrabban ezek a padlóig érő hosszú ruhák, csípőtől az egyik lábon meglehetősen merész vágásokkal.

Népszerű színek

A legelőnyösebb modell egy fekete ruha. Felhívja magára a figyelmet, ugyanakkor megmozgatja a bőrt, és kiemeli az alak előnyeit. Ezzel a ruhával elegáns és titokzatos nőies megjelenést kapsz.

Hosszú fekete ruha fodrokkal a mellkason céges használatra

A fehér, pasztell vagy lila színű estélyi ruhák is pompásan mutatnak. Egy tömör szürke, bordó vagy sötétkék ruha is jó választás. Ugyanakkor ne felejtse el, hogy a sötét árnyalatokban a karcsúsítás képessége figyelhető meg, világos ruhában pedig a formák dúsabbak és lekerekítettebbek lesznek.

Az új évre

Az újév vállalati ünnepsége előtt nagy figyelmet fordítanak a megfelelő ruházat kiválasztására. Az újévi buli leggyakrabban látványos és fényes ruhákat jelent, így dekorációjukban gyakran jelen vannak a flitterek, strasszok vagy csillogások. Csipke, gyöngyök, szokatlan nyakkivágás, drapériák, peplum, szokatlan öv, tollaslabda - az újévi céges buli ruháinak sokfélesége valóban hatalmas.

Sok nő meghallgatja azt a tanácsot, hogy a horoszkópnak megfelelően válassza ki a ruha színét, de nem fog tévedni, ha hófehér, szürke vagy bézs ruhát választ egy ilyen ünneplésre. Ha látványosan szeretnél kinézni, válaszd a fukszia vagy a mélykék árnyalatát.

Milyen ruhák alkalmasak egy teljes céges bulira?

Vállalati bulihoz való ruha kiválasztásakor a gömbölyű formájú lányoknak olyan modellt kell választaniuk, amely elrejti alakjuk hibáit.

Fehér ruha túlsúlyos céges bulihoz

A legmegfelelőbb stílusok a következők:

 • Magas derekú ruhák
 • Hüvelyes ruhák
 • Középhosszú kiszélesedő ruhák

Ha gömbölyded vagy, ne válassz hosszú céges ruhát. Jobb megoldás egy kissé térd alatti modell. Ami a színeket illeti, a teljes lányoknak azt tanácsolják, hogy sötét színű ruhákat válasszanak, például sötétszürke, cseresznye, fekete vagy sötétkék. A gömbölyű csípővel rendelkező lányok viselhetnek kéttónusú ruhákat (sötétebb aljú), vagy választhatnak fekete-fehér mintás modellt.

Mit vegyek fel?

Egy elegáns ruhához kuplungot vagy borítékos kézitáskát kell választani. Sok ruhában van egy öv kombináció, amelynek szélességét a lány stílusa és alakja határozza meg. A felsőruházattól a koktélruháig választhatsz testhezálló kabátot, estélyi ruhához pedig bolerót.

kiegészítők

Ha az öltözékben a vállak nyitottak, akkor érdemes hosszú fülbevalót viselni, a zárt felsővel rendelkező modell pedig jól mutat egy kecses lánccal és medállal. Választhat karkötőt egy rövid ujjú ruhához, különösen, ha az ujja aszimmetrikus.

Ékszerek és kiegészítők céges ruhákhoz

Célszerű nagy gyémántot vagy más drágakövet használni. A gyöngyös ékszerek is jó választás.

Cipők

A legjobb cipő céges partira kétségtelenül a magas sarkú cipő lesz. Lehetnek nyitott orrú, ékes vagy pántos. A cipők színét leggyakrabban feketére választják, de megfelelő lehet az öltözékhez vagy az övhöz illő cipő is.

nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház