Ruhák stílusai és modelljei

Fodor ruha - játékos és romantikus megjelenés

Fodor ruha - játékos és romantikus megjelenés
Tartalom
 1. Sajátosságok
 2. Kinek alkalmas?
 3. Népszerű színek
 4. Szövetek
 5. A tollaslabdák fajtái
 6. Esküvői ruhák fodrokkal
 7. Divat trendek
 8. Mit vegyek fel?
 9. Cipők
 10. kiegészítők

A bolyhokkal díszített ruha segítségével minden lány romantikus és finom képet alkothat. Flounces átalakítja a rövid nyári ruhákat, koktélruhákat és hosszú estés modelleket. Egy ilyen ruhadarab segít hangsúlyozni az eleganciát és a nőiességet.

Sajátosságok

A fodros ruha érdekes és eredeti megjelenést kölcsönöz. Ugyanakkor a bolyhos ruhák lehetőségei nagyon változatosak.

Rövid ruha pántokkal, szoknyán sifon fodrokkal

Az ilyen hullámos vágott részletek térfogatukban, helyzetükben, színükben és méretükben különböznek. Az ilyen stílusú ruhák a fodrok jelenléte miatt bujanak tűnnek. Egy ilyen darab megfelelő helyen történő használata segít növelni a hangerőt.

Kinek alkalmas?

A bolyhos díszítésű ruhák nem minden nő számára alkalmasak. A comb területén található buja elemek növelik a térfogatot, így az ilyen modelleket csak karcsú szépségek viselhetik. Ellenkező esetben, ha a lány alakja egy fordított háromszöghöz hasonlít, a szoknya hajlításai segítenek kiegyensúlyozni a sziluettet.

Kék ruha fodrokkal a szoknyán

A szoknyára hajlított ruhák is ajánlottak a téglalap alakú nők számára, mivel egy ilyen ruhában a csípő szélesebbnek tűnik, és vékony derék jelenik meg.

Testre szabott fodros ruha

Azok a modellek, amelyeknek szoknyája hullámos, kategorikusan ellenjavallt körtére vagy almára emlékeztető alakkal rendelkező lányok számára. Kivételt képezhet a hosszú szoknyás ruha, amelynek a szegélyére egy szálat varrnak.

A ruha szegélyénél egy-egy redős

Népszerű színek

fehér

A hófehér, bolyhos ruhákban a lány gyengédnek és vonzónak tűnik. Ezek a ruhák segítik az aranybarnulást, így nyáron különösen nagy a kereslet.

A vízszintes vagy függőleges fodrokkal díszített batiszt ruhákat kecses textúrájuk és vintage varázsuk jellemzi.

Fehér cambric ruha fodrokkal

Fekete

A fekete fodros modellek jó alapot jelenthetnek az esti megjelenéshez, ha kifejező kiegészítőkkel egészítik ki őket. Leggyakrabban ezek rövid hosszúságú ruhák. A bennük lévő tollaslabda a mellkason vagy a szegélyen helyezkedhet el.

Vonzónak tűnnek azok a fekete termékek is, amelyek teljes hosszában rengeteg vízszintes hullámot tartalmaznak.

Fekete rövid ruha vízszintes hajlításokkal

Kék

Az ilyen színű fodros modellek visszafogottnak és elegánsnak tűnnek. Az ilyen ruhákban a fodros lehet az egyetlen, például a vállán vagy a szegélynél. A sötétkék selyem rövid ruhák nagyon ünnepinek tűnnek.

Az ilyen stílusú puha kék ruhákban a lány nagyon gyengéd és romantikusnak tűnik.

Kék ruha fodrokkal a vállán és a mellkason

Piros

Egy ilyen fényes ruha domború díszítéssel látványosnak és szemet gyönyörködtetőnek tűnik. Magabiztos nők választják, akik értékelik magukat és szeretik a figyelmet.

Egy ilyen bármilyen hosszúságú ruhában nem maradhat észrevétlen.

Piros ruha, egy verlikális fodros

Szövetek

A sifon ideális a könnyű ruhákhoz, amelyekben rengeteg bolyhosodás van. Az ilyen szövet tökéletesen folyik, és szellőssé teszi a ruhát. A közepes hosszúságú modellekhez gyakran pamutot, selymet, kambriumot választanak.

Az elegáns ruhák kombinálhatók sifonnal, guipúrral, organzával és hasonló anyagokkal.

Aszimmetrikus farmerruha, egyik vállán sifon fodrokkal

A tollaslabdák fajtái

A vállán

Ez a vágás nagyon eredetinek tűnik, így a modell alkalmas egy ünnepi eseményre. A tollaslabda szélessége öt centiméter vagy több lehet. Csak a karcsú lányoknak ajánlott ilyen ruhamodellt viselni.

A szoknyára

A pelyhek hosszú és rövid szoknyát is díszíthetnek. Sőt, leggyakrabban a szoknyán helyezkednek el párhuzamos sorokban. Szintén gyakoriak azok a modellek, amelyekben a tollaslabdákat aszimmetrikusan varrják.

Az alján

A szegély mentén drapériával befejezett ruhák nyaraláshoz és nyári sétákhoz egyaránt viselhetők. Minden a termék anyagától, színétől és dekorációjától függ.

Ruha fodrokkal a szoknya alján

A mellkason

A dekoltázson egy vagy több hajlítás segít felhívni a figyelmet a mellre, és némi hangerőt ad hozzá. Az ilyen kivitelű ruhák modelljei különböző hosszúságúak és különböző stílusúak.

Az egyik vállán

A bolyhos elrendezés ezen változata teszi a ruhát a legnőiesebbé és legkifinomultabbá. A modell aszimmetrikusnak bizonyul, és nagyon szokatlannak tűnik. Az ilyen ruhákat leggyakrabban piros, fehér vagy kék színű termékek képviselik. Az ilyen ruhák díszítésére gyakran csipkét használnak, ami romantikát ad a ruhának.

Esküvői ruhák fodrokkal

A sok sallangú esküvői ruha gyengéden és fenségesen néz ki. A pelyhes esküvői ruhák különböző anyagokat kombinálnak, és a pelyhek különböző méretűek és különböző elrendezésűek lehetnek.

Esküvői ruha szoknyával, fodrosból vonattal

Egy új házas hasonló ruhában úgy néz ki, mint egy virág. Kívánságtól függően a menyasszony választhat egy ilyen stílusú ruhát fehér vagy elefántcsont színben, valamint eredetibb színben (piros vagy fekete).

Divat trendek

A különböző méretű és formájú fodrokkal díszített ruhák manapság nagyon népszerűek, és gyakran megtalálhatók a kifutókon. A tervezők kollekciójában sokféle elegáns ruha található esküvőre és egyéb ünnepekre, valamint aranyos modellek mindennapi használatra.

A leggyakoribbak a rövid, finom színű modellek. Az ilyen ruhák keresettek a karcsú lábú fiatal lányok körében. A térdig érő bolyhos ruhákat szigorúbbnak és visszafogottabbnak nevezhetjük. Az ilyen modelleket gyakran koktélruháknak nevezik. A bennük lévő fodrok a mellkason és a derékon is elhelyezkedhetnek, mint egy peplum ruha.

A divattervezők nagy választékban kínálnak hosszú estélyi ruhákat, amelyek bőséges bolyhossággal rendelkeznek. Egyes modelleknél a fodrok színükben vagy formájukban különböznek. Gyakran aszimmetrikusak. Minden ilyen ruha drága és elegáns megjelenésű, ezért elsősorban ünnepi ünnepekre választják őket.

Mit vegyek fel?

A tollaslabdához illesztett kiegészítő dolgok nem zavarhatják a könnyedség és a súlytalanság érzését. Emiatt érdemes átlátszó elemekkel, légies szövetekkel kiegészíteni a képet. A fodros nyári termékek széles karimájú sapkával vagy sállal viselhetők.Hűvös időben puha kabátot, bőrdzsekit vagy kardigánt vehetsz a válladra.

Cipők

Javasoljuk, hogy egyszerű és lakonikus cipőt válasszon egy fodros ruhához, amely nem vonzza túl sok figyelmet.

Stiletto szandál a mellkasán fodros ruhához

Ennek a ruhastílusnak a legjobb kiegészítője a klasszikus cipő és a lapos szandál. Hasonló ruhához hordhatsz fűzős bokacsizmát és platformcsizmát is.

kiegészítők

 • Az ehhez a stílushoz tartozó ruhaékszerek kiválasztásakor ragaszkodnak a minimalizmushoz. Például egy szoknyán bolyhos ruha kiegészíthető egyszerű fülbevalókkal, egy gyöngysorral és egy vékony karkötővel.
 • Ha a ruha nyári, akkor viselhet néhány kis karkötőt.
 • Egyes hullámos ruhamodellek jól mutatnak keskeny övvel vagy szárnyal.
 • Egy egyszerű táskát választanak a bolyhokkal díszített ruhához. Lehet bőr vagy textil.
 • A nagy gyöngyök, a terjedelmes táskák és a nagy karkötők az ilyen stílusú ruhákkal nem kombinálhatók jól.
3 megjegyzés

A szegély egy rövid szoknyában egy kicsit olyan, mint egy év)

Erzsébet 19.02.2016 22:52

Most olyan ruhát szerettem volna, aminek a vállán van bolyhos!

Nagyon szeretem az olyan ruhákat, amelyek szoknyán bolyhosak. Játékos megjelenést varázsol és volument ad a combnak, amitől szebbé válik az alakom.

Divat

a szépség

Ház