Ruhák stílusai és modelljei

A-vonalú ruha - a szabadság és a kényelem stílusa

A-vonalú ruha - a szabadság és a kényelem stílusa
Tartalom
 1. Kinek alkalmas?
 2. Sajátosságok
 3. 60-as évek stílusa
 4. Hossz
 5. Évad
 6. Ujj típus
 7. Rövid
 8. Ujj nélkül
 9. A legnépszerűbb színek
 10. A vágás alkalmas terhes nők számára?
 11. Túlsúlyosnak megfelelő a stílus?
 12. Divat trendek
 13. Mit vegyek fel?
 14. Cipők
 15. kiegészítők

A múlt század 60-as és 70-es éveiben megjelenő trapézruha ma ismét népszerűvé vált. Sok nő beleszeretett ezekbe a ruhákba egyszerű szabásuk, kényelmük és praktikus viseletük miatt. Mindezek mellett bármilyen típusú figurán remekül mutat.

Trapéz ruha világoskék

Kinek alkalmas?

Ezek a csodálatos ruhák szinte mindenkinek megfelelnek. A trapézruha elrejtheti a leggyakoribb testhibákat - terjedelmes csípőt, kifejletlen derekát, a kismamák pedig sokáig elrejthetik „érdekes pozíciójukat”.

A kis mellek tulajdonosai mindig választhatnak a mellzsebekkel, galléros "gallérral" és egyéb "zavaró" elemekkel rendelkező stílusokat. Természetesen a karcsú nők is páratlanul néznek ki egy trapézruhában, és aki szereti karcsú lábát demonstrálni, az sem nélkülözheti ennek a stílusnak a rövid változatait.

A trapézruha szabása ügyesen elfedi a tökéletlenségeket, és a bájos alakrészekre fókuszál.

Csíkos trapézruha sapkával

Sajátosságok

Ahogy ennek a modellnek a geometriai neve is mutatja, a ruha a vállvonal mentén maximálisan szűkített, alul kiszélesedik.

Az a-vonalú ruha legnépszerűbb kiegészítői a hímzéssel díszített foltos zsebek, a mellkason különféle brossok.

A ruha bő, trapéz formájához képest nagyon kényelmes, és sikeresen elfedi a test tökéletlenségeit a hasban és a csípőben.

60-as évek stílusa

A múlt század 60-as éveiben megjelent "trapéz" stílust minden nő boldogan elfogadta, és a mai napig sem hagyja el a divatosok ruhatárát: a trapéz alakú sziluett magával ragadó egyszerűségével nagyon kényelmes mozgást és kellemes a test számára.

60-as évek trapéz ruha

Ha úgy dönt, hogy romantikus lányká változik a távoli 60-as évekből, javasoljuk, hogy válasszon kesztyűt, és kössön sálat a nyakába. A retró megjelenés teljessé tételéhez fésülheti és magasra szedheti a haját, kifejező nyilakkal kiemelheti a szemet, és kifejező árnyalatú rúzst kenhet az ajkakra.

A vonalú ruha - a 60-as évek divatja

Hossz

A trapéz alakú sziluett minden hosszúságú ruhában elbűvölő.

Hosszú a padlóig

A különleges alkalmakra szánt ruhák guipúrból, szaténból, selyemből és velúrból készülnek. Földig érő, lakonikus szabás, amelyet mély nyakkivágás egészít ki, nyitott hát vagy váll.

A-vonalú hosszú ruha

A „maxi” hosszúságú nyári ruhák fényes mintával sétákhoz, strandra, vakációra kecsesen játsszák a figurát.

Midi

Egy nagyon nőies, semleges árnyalatú A-vonalú ruha és egy midi hosszúság minden cég öltözködési kódjához illeszkedik.

Szürke A vonalú Midi ruha

Ezenkívül a térdig érő vagy kissé alatta lévő hosszúság a sarkú cipőkkel kombinálva jól mutat a túlsúlyos hölgyeknél.

Rövid

A trapéz alakú sziluettek varázsa és varázsa - kacér rövid ruhákban fiatal, kecses lányokon. A fiatalság varázsát a súlytalan sifonból készült A-vonalú ruha emeli ki egy ünnepre.

Az esti változatban összehasonlíthatatlanok a fényes anyagból készült miniruhák, valamint a gyöngyökkel és csillogó flitterekkel hímzett szövetek.

Évad

Az A-vonalú ruhák egész évben népszerűek. Csak a megfelelő anyagot kell kiválasztani, és tökéletes lesz mind a sűrű, formáját tartó anyagból, mind a légies és lágyan drapált anyagokból.

Nyár

A nyár lehetővé teszi, hogy szabadjára engedje fantáziáját. Itt láthatunk virágos és virágmintás, geometrikus mintákkal, pöttyös és etnikai motívummal díszített a-vonalas ruhákat.

Öltözz egy vonalú rózsákkal

Ruhastílusok - igában, eltérő nyakkivágással, foltos zsebekkel, hímzéssel, állógallérral vagy lehajtható retro stílusban. Bármelyiket választhatod, mert mindegyik ideális egy fülledt nyárhoz.

Tavasz ősz

A trapéz szabású ruhák klasszikus tavaszi-őszi modelljeiben gyakran található lekerekített gallér és foltos zsebek, hosszú vagy 3/4-es ujj. A mandzsetta és a gallér fűzhető.

A holtszezon kreatív kombinációja a dupla ruha. Ez az elem egészséges adag kacérságot ad a képhez.

Dupla A-vonalú ruha csipke felsővel

Téli

A hideg téli napokon hangulatosak a sűrű anyagokból, kötöttáruból, gyapjúból készült vagy kötött ruhák. Az ujjatlan modell alatt mindig viselhet egy hozzáillő tónusú garbót. Az estélyi ruhák pedig luxus szaténból vagy finom csipkéből készülnek.

Ujj típus

A trapézruhák lakonikus modelljei egyaránt jól néznek ki bármilyen hosszúságú ujjakkal és annak hiányában is.

Ujjatlan A-vonalú ruha

Hosszú

A hosszú ujj sikeresen elrejti a karjait, felmelegít egy téli napon, és megóv a tűző napsütéstől nyáron.

A-vonalú ruha hosszú ujjal

Az A-vonalú ruha hosszú ujjú, egyenes, kiszélesedő vagy a vágás aljáig keskenyedő.

3/4

A ¾-es ujjhossz, egyenes vagy elkeskenyedő, elfedi a kar teljes felső részét a kíváncsiskodó szemek elől, és lehetővé teszi, hogy a nő megmutassa kecses csuklóját. Ez a hosszúság estélyi ruhákban és üzleti ruhákban is megfelelő.

Rövid

A könnyű nyári ruhákban sokféle rövid ujjú található - klasszikus egyben szett, szögletes formákat lágyító, egybevágott ujj, kényelmes raglán, bolyhos "zseblámpa", finom "szárnyak". A választás a tiéd!

Ujj nélkül

Az ujjatlan a-vonalú ruha mindig kifinomultnak tűnik. Az egyik lehetőség az amerikai karlyuk, amely kiemeli a vállak gyönyörű formáját.

A sűrű anyagból varrt, visszafogott árnyalatú és térdig érő vagy valamivel magasabb ruha nagyon megfelelő az irodában szigorú öltözködési kód nélkül. Télen az ujjatlan ruha jól passzol garbóhoz és blúzhoz.

Ujjatlan A-vonalú irodai ruha

A legnépszerűbb színek

A trapéz alakú sziluett univerzális vágásai sokféle színben relevánsak.

fehér

A vakító fehér ruha arisztokratikusan, ugyanakkor szerényen és nőiesen fog kinézni. Az ártatlanságnak ez a színe a pszichológusok szerint arra késztet másokat, hogy vigyázzanak és megvédjenek a nehézségektől.

Fehér A-vonalú ruha

A fehér trapézruha kiválóan alkalmas különleges alkalmakra, és a mindennapi életben is lezser és elegáns lesz.

A fehér önmagában és más színekkel ellentétben is jó.

Piros

A látványos vörös energiát ébreszt bennünk, egy femme fatale képét kelti. Ma a divatvilágban is a siker csúcsán áll. Nem maradsz észrevétlen egyetlen bulin sem.

Fekete

Az A-vonalú fekete ruha sokoldalú és stílusos. Pótolhatatlan egy üzletasszony gardróbjában.

A ruha könnyedén kombinálható különféle kiegészítőkkel, aminek köszönhetően mindig újszerű megjelenést kölcsönözhet neki.

Kék

A kék nemes árnyalatai - az ég és a végtelen színei nem mennek ki a divatból. Frissítő mélykék ruha, amely egész nap és minden helyzetben csodálatosan fog kinézni.

Elegáns hatást keltenek a különböző telítettségű kék ​​árnyalatok kombinációi.

A-vonalú ruha kék színátmenettel

A vágás alkalmas terhes nők számára?

A mozgást nem korlátozó trapézruha nagyon népszerű a kismamák körében.

Az üzletasszonyok szabadon viselhetnek ilyen visszafogott ruhát az irodában terhességük alatt. Az A-vonalú ruhák nagyon nőiesen és elegánsan néznek ki, és kiváló választások várandós nők számára. Ne felejtse el, hogy egy ilyen ruha jó munkát végez közvetlenül a szülés után.

Keira Knightley kismama A vonalú ruha

Túlsúlyosnak megfelelő a stílus?

Ez a vágás életmentő a szőnyegek számára, és segít kiegyensúlyozni az arányokat.

A mellkas vonalától táguló ruha elrejti a hasat, a markáns derék hiányát és a csípő feleslegét.

Előnyben kell részesíteni a térd közepéig vagy a térd alatti modelleket. A sarkú cipők vagy csizmák vizuálisan nyújtják az alakot. Ebben az esetben a ruha alsó részének szélessége megközelítőleg egyenlő legyen a vállak szélességével.

A többrétegű nyári és estélyi ruhák, amelyek elfedik a nem kívánt mennyiségeket, könnyedebbé teszik a képet.

Réteges A-vonalú ruha a telt testért

Divat trendek

Évről évre az új trendek egyre modernebb dizájnt kínálnak, amelyek retró varázsukkal rabul ejtik. Új díszítési módszereket és szöveteket, geometrikus nyomatokat, "állati" és "etno" motívumokat, sima anyagra felvitt rátéteket, valamint fodrokat, fodrokat és vágásokat alkalmaznak. Az új szezonban a különféle formájú ujjú modellek relevánsak.

Modern A-vonalú ruha

Manapság különösen népszerűek a rövid ruhák és a bő szabásokat elkerülő midi hosszúságok. A vezető tervezők élénk színeket használnak a nyári modellekben, és bátran kombinálják őket.

Mit vegyek fel?

Hűvös időben kényelmes garbót vagy pulóvert viselhet az ujjatlan trapézruha alatt. A képet sállal, meleg harisnyával és magas csizmával vagy bokacsizmával egészítjük ki. Az irodában egy ilyen ruha harmonikus árnyalatú blúzzal kombinálható. Felsőruházatként kardigán, esőkabát vagy kabát alkalmas.

Cipők

A trapézruha modellje meglehetősen demokratikus a cipők számára, amelyeknek csak az általános stílusnak kell megfelelniük. Tehát a mindennapi életben a szandálok, a balettcipők, a magas csizmák és a bokacsizmák megfelelőek. A kanyargós nők számára a legjobb megoldás a sarkú cipő.

Ünnepi alkalomra egészítse ki a fényűző ruhát kecses cipővel vagy szandállal és kuplunggal.

kiegészítők

 • Az A-vonalú ruha egyszerű szabása a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva a jó ízlést tükrözi, elegáns és vonzó megjelenést teremtve.
 • Nyáron könnyen kombinálható mutatós ékszerekkel, széles karimájú kalapokkal, a kiegészítésekhez illő táskákkal.
 • A csipkerészletekkel díszített romantikus ruhákhoz azonban nincs szükség további kiegészítőkre.
 • Az övek és a különféle övek nem mindig passzolnak egy trapézruhához, ezért tartózkodnia kell ettől a kiegészítőtől.
 • Ennek a modellnek a meglehetősen lakonikus ruhájához érdemes különböző méretű táskákat felvenni, de anélkül, hogy szükségtelenül "súlyozná" a képet.
 • A 60-as évek képének kialakításakor a kesztyű és a megfelelő smink mellett a nagy és lekerekített sötét szemüveg, valamint a nyakba kötött világos sál illik a trapézruhához.
 • Az A-vonalú ruhák elfoglalták helyüket a divatvilágban, és minden nő ruhatárában helyet érdemelnek. Segítenek kifinomultságot és nőiességet kölcsönözni megjelenésünknek.
1 megjegyzés

Imádom a trapéz ruhákat. Könnyű megváltoztatni a megjelenést, ha egyszerűen egy pántot készít a derekára. Nagyon változóak.

Divat

a szépség

Ház