Ruhák stílusai és modelljei

Kiszélesedő ruhák – a romantikus megjelenésért

Kiszélesedő ruhák – a romantikus megjelenésért
Tartalom
 1. Kinek alkalmas?
 2. Stílusok
 3. Kötött
 4. Kiszélesedő szoknyák fajtái
 5. Kiszélesedő ujjak
 6. Szezon szerint
 7. Hossz
 8. Mit vegyek fel?
 9. Öv vagy öv
 10. Cipők
 11. kiegészítők

A szorosan testhezálló sziluett nem mindig megfelelő, és főleg az ideális alkatú lányoknak illik. Ha szeretnéd elrejteni az alakod néhány hibáját, nőiesnek és romantikusnak tűnsz, és jól érzed magad, akkor egy kiszélesedő ruha lesz a tökéletes megoldás.

Sárga lobogó ruha

A világ vezető tervezői folyamatosan dolgoznak ilyen kollekciókon, mert ez a lehetőség korunkban releváns.

Kinek alkalmas?

 • A keskeny csípőjű lányok számára a kiszélesedő ruha igazi lelet. A fellángolás hullámokat hoz létre, amelyek átfolynak a figurán, és egy kis térfogatot adnak a csípőnek, vonzóbbá téve a figurát.
 • Az A-típusú figurát viselőknek érdemes megállniuk egy kiszélesedő ruhánál, amelynek hossza térd alatt van. Ebben a változatban a csípő teltsége korrigálásra kerül, és a lábak a legjobb megvilágításban jelennek meg.
 • A T-alakú nőknek érdemes sűrű, formájukat tartó, kiszélesedő ruhákat választaniuk. A ruha segít vizuálisan növelni a csípő térfogatát, és homokóra figurát alkotni.
 • Az alacsony lányoknak óvatosnak kell lenniük egy ilyen ruha kiválasztásakor, mivel a stílus kissé teltebb lehet, és nehézzé teheti a sziluettet.
 • Az O típusú alkatú nők ne válasszanak deréktól kihajló ruhákat, mert a derék hiánya csak hangsúlyos lesz. Válasszon olyan ruhákat, amelyek a mellkastól kiszélesednek.

Stílusok

Magas derekú

Ez a stílus nagy kereslet a tökéletlen alakkal rendelkező lányok körében, mert elvonja a figyelmet a problémás területekről, és segít elrejteni a hasat.

Kék kiszélesedő ruha magas derékkal

A drága anyagokból készült modellek nagyon szépek, ünnepélyességet, kifinomultságot és bájt adnak a képnek. A mellkas vonala alá kitűzhet egy brosst, vagy szalaggal díszítheti, ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy teljes figyelmet fordítson a mellkas területére.

Deréktól fellángolás

A deréktól kiszélesedő ruha a múlt század 50-es, 60-as éveiben népszerű klasszikus. A fő hangsúly a derékon van. Hogy még jobban hangsúlyozzuk, használhatunk egy kecses övet is. Az ilyen stílusú ruha különböző hosszúságú lehet: térd alatt, mini vagy maxi. A padlóig érő modelleket retro stílushoz használják.

Ha keskeny vagy közepes derék és keskeny csípő tulajdonosa vagy, ezt a stílust neked találták ki. A klasszikus szabásnak köszönhetően a ruha passzol az alakhoz.

Deréktól sötétkék lobogós ruha

De nem árt emlékezni arra, hogy egy szűk melltartó telt szoknyával párosítva vizuálisan szélesebbé teheti a csípőjét. De a levegős szövet segít megbirkózni ezzel, kisebb súlyozási hatást kelt.

Fellobbanás a mellkasból

Ezt a stílust gyakran használják empire stílusú megjelenés létrehozására. A padlóig érő hosszú ruhák kiemelik a karok és vállak szépségét, a mini hosszúságú modellek pedig a gyönyörű és karcsú lábakra hívják fel a figyelmet. Hogy felhívja a figyelmet a mellkasra, sok modell kontrasztos színű felsőket tartalmaz.

Fehér ruha görög stílusban, melltől kiszélesedve

Az A-vonalú ruhák az egyik A-vonalú opciók. A ruha feszes felsőrésze kiemeli a dús melleket, a hónaljtól távolabb az anyag simán tágul lefelé, így a lányok elfátyolozhatják a figura minden hibáját. A mellből kihajló ruhák bő szabásúak, ezért gyakran sifonszövetből varrják őket.

Csípő fellángolása

Ennek a szabásnak köszönhetően kiemelheti a lapos hasat és a tökéletes fenéket, így ezt a stílust csak az ideális alkatú lányok engedhetik meg maguknak.

A ruha csípőtől kiszélesedett

Szerelt

Az üzleti stílus kialakításához válasszon testhezálló ruhát, kiszélesedő szoknyával és zárt vállakat. A testhezálló ruha nem ajánlott "alma" alkatú nők számára.

Ez a stílus tökéletes az irodai stílushoz vagy a mindennapokhoz. Nagyon népszerűek a sűrű, mini vagy midi hosszúságú trikóból készült, testhezálló ruhák. A diszkrét szürke szín alkalmas az üzleti arculat létrehozására, de ha stílusosnak és fényesnek szeretne tűnni, akkor a virágmintás feltűnést kelt.

A fekete ruha deréktól kiszélesedett

Kötött

A kötött kiszélesedő szoknya segít elrejteni az alak hibáit, karcsúbbá teszi a sziluettet. Eredetinek tűnnek a perforált vagy guipúros ruhák, amelyek egy kötött dolog hatását keltik. Ez a modell sikeresen ötvözi a kényelmet és a szépséget.

Fehér kiszélesedő kötött ruha

A kiszélesedő kötött ruhát gyakran mindennapi viseletre vásárolják késő ősszel és télen, mert segít a melegben tartani a hideg napokon. A kötött ruhákat a nyári szezonban is használják, puhaság jellemzi őket, és nagyon eredetinek tűnnek. Hatékony megoldás a kötött elemek és a kenu ruha kombinációja.

A kiszélesedő ruhákhoz gyakran jönnek az ujjak, amelyek hossza és stílusa teljesen bármi lehet. A sűrű anyagból készült hosszú ujjak tökéletesen kiegészítik a meleg téli ruhákat, míg a nyári modelleknél könnyű anyagokból készült ujjak vagy egyáltalán nem.

Kiszélesedő ruha ujjal

Kiszélesedő szoknyák fajtái

A kiszélesedő ruha alsó részének stílusának választéka meglehetősen nagy: padlóig hosszú, "midi", rövid és különféle formájú. A fellángolás mindenesetre jelentős könnyedséget és nőiességet ad a képnek.

 • A legegyszerűbb szabású szoknyák-sun és fél-nap tökéletes a vékony derekú és dús csípőjű lányok számára.
 • Karcsú lányok számára is megfelelőek a derékban gyűrött vagy redős szoknyák.
 • Az A-vonalú szoknya sokoldalú, különböző testtípusokhoz alkalmas. A vékony lányok megadják a szükséges térfogatot, és nőiesebbé teszik.A dús csípővel rendelkező hölgyek pedig a csípőben kissé laza szoknyát részesítsék előnyben. A kis mintájú matt anyag előnyösebbnek tűnik.
 • A „godet” szoknya, amely egy ceruzaszoknya és egy kiszélesedő szoknya kombinációja, átöleli a csípőt, és kiszélesedő aljú. Mindig csábítóan néz ki bármilyen hosszúságban. Luxus opció estélyi viselethez.
 • A kétrétegű ruhákban a sűrűbb, kényelmesebb anyagból készült ceruzaszoknya kiegészíthető egy kiszélesedő áttetsző felsőszoknyával.
 • A kiszélesedő szoknyák választékában megtalálható a redőzött szoknya, a bájos csengőszoknya, a kacér fodros és a szoknya alján található fodros, ami mindig aktuális az estélyi és hétköznapi ruhákban.

Kiszélesedő ujjak

A kiszélesedő ujjak stílustól függően különböző hosszúságúak. Ezek a ruha egyik fő részét képezik.

A hosszú ujjú általában könnyű sifonruhákban található, és készülhet csipkéből, guipúrából vagy más áttetsző anyagból.

Egyes tervezők eredeti ruházati modelleket kínálnak, ahol az ujjak aszimmetrikusak: az egyik kar ujjú, a másik pedig teljesen meztelen.

Egyujjú kiszélesedő ruha

A denevérszárnyú hüvely nagyon népszerű, mivel légiességet és könnyedséget ad vele együtt. A kiszélesedő típus másik változata a "flutter", amely leesik, és fényűző hullámokat hoz létre. Ennek köszönhetően a ruha elegánsabb lesz.

Szezon szerint

Nyár

Nyáron sok lány a rövid ruhákat részesíti előnyben, mivel ezek lehetővé teszik számukra, hogy megmutassák a cserzett lábak szépségét. A pamutból vagy chintzből készült ruha tökéletesen elviseli a hőt. Nagyon népszerű modell a nyitott hátú, pántos vagy anélküli napruha.

A ruha díszíthető csíkos vagy kockás nyomattal, de érdemes megjegyezni, hogy a klasszikus modelleket az elegancia és az egyszerűség jellemzi.
Nyári csíkos kiszélesedő ruha

Tavasz ősz

A tavaszi ruhákat vékony természetes anyagokból varrják, és a hideg őszre a sűrű kötöttáru lesz a legjobb megoldás. Érdemes odafigyelni a színvilágra. Ne használjon csak visszafogott tónusokat, mert az élénk színek segítenek díszíteni egy esős napot és felvidítani.

Téli

A hideg évszak modelljei általában vastag kötöttáruból készülnek, bár gyakran találhatunk kötött ruhákat is.

Télen nemcsak midi-hosszú ruhákat hordhatsz, hanem hosszúakat is. Előnyben kell részesíteni a hosszú ujjú és nyitott nyakkivágás nélküli opciókat. Ne feledje, hogy a ruhának természetes anyagból kell készülnie, mert csak ez segít melegen tartani hideg időben.

Hossz

Hosszú

A maxi hosszúságú ruhák mindig népszerűek különleges eseményeken.

Ha fényűzőnek és gazdagnak szeretne kinézni, akkor figyeljen a földig kiszélesedő ruhára. Ez segít meghosszabbítani a sziluettet, kiemelni a fő hangsúlyokat a kép létrehozásában és vizuálisan korrigálni az alakot.

Midi

A kiszélesedő, középhosszú szoknyával ellátott ruhák remek megoldást jelentenek egy bulira vagy félig formális rendezvényre. A szatén, a sifon vagy a selyem tökéletes ehhez az öltözékhez.

A Midi hosszúságú ruhák alkalmasak a mindennapi életre. Segítenek javítani a lábak szépségét, valamint elrejtik az alak hibáit, így kényelmesen érezheti magát.

Rövid

Ha van egy fekete rövid ruha széles szoknyával a ruhatáradban, akkor biztos lehetsz benne, hogy bármelyik bulin mindig a reflektorfényben leszel. Egy elegáns rövid ruha tökéletes klasszikus stílusú vagy retro kép létrehozásához.

A karcsú lányok számára megfelelő egy rövid ruha, testhezálló melltartóval vagy nyitott háttal és bolyhos szoknyával.

Kiszélesedő rövid ruha nyitott háttal

Mit vegyek fel?

A kiszélesedő ruhák modelljei tökéletesen kombinálhatók kabátokkal, bolerókkal, kardigánokkal vagy kabátokkal. A hosszú ujjú ruhák remekül kombinálhatók szőrme mellényekkel. Egy rövid kabát tökéletesen kiemeli a kiszélesedő szoknyával ellátott, testhezálló ruha szépségét.A felsőruházat kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a ruha stílusát és a célt.

Ha retro megjelenést szeretne létrehozni, akkor az A-vonalú ruhát kiegészítheti eredeti frizurával masnival, stabil sarkú cipőkkel és az akkori idők stílusának megfelelő táskával.

Öv vagy öv

Az öv, az öv a kiszélesedő ruha kedvelt részlete, különösen a testhezálló modelleknél. Lehetővé teszi a tökéletes derék kiemelését, és a páratlan kép kialakításának egyik hangsúlyos eleme.

Cipők

A cipőmodell kiválasztása nagymértékben nem csak a ruha stílusától, hanem a hosszától is függ. Tehát egy rövid ruhához választhat stílusos szandált vagy alacsony sarkú cipőt, bár a magassarkútól karcsúbb lesz a megjelenés.

Kiszélesedő ruha cipő

A kiszélesedő ruhákhoz gyakran kényelmes szandált vagy elegáns sarkú cipőt választanak, de a balettlaposok is viselhetők a hétköznapokban.

Egy fényes kendő a nyak körül, amely új színeket hoz, stílusos kiegészítője lesz a megjelenésnek. Ha a ruha rövidített ujjú, akkor az alsó része alatt blúzt vagy garbót viselhet.

Kendőt a ruhához

kiegészítők

Az elegáns kiegészítők segítenek díszíteni a képet, világosabbá és elegánsabbá teszik, de óvatosnak kell lenni a választásukkor, mivel a kiszélesedő ruhák stílusától függően különböznek:

 • A válltól kiszélesedő ruhához érdemes olyan ékszert választani, amely segít hosszabbá tenni a sziluettjét. Például hosszú fülbevaló vagy nyaklánc érdekes hosszanti medállal.
 • A melltől kiszélesedő ruha, amelyet gyakran empire stílusú megjelenés kialakítására választanak, hordható rövid vagy hosszú nyaklánccal vagy nyaklánccal. A vaskos fülbevalók felhívják a figyelmet a nyakra. Cipő kiválasztásakor csak könnyű és elegáns cipőt vásároljon. Például hordhat arany vagy ezüst szandált, hogy görög megjelenést keltsen. Ne felejtsd el, hogy a rövid ruhákhoz mindig elegáns cipőre van szükség, mert széles ruhában a lábad lesz a figyelem középpontjában.

A kiszélesedő modellek legnépszerűbb kiegészítői a sálak vagy a nyakkendők, de ezeket helyettesítheti hamis gallérral. A hosszúkás kesztyű tökéletesen kiegészíti a megjelenést.

Egy igazi hölgy, aki meghallgatta a divatirányzatokat, olyan stílusokat választhat, amelyek kiemelik méltóságát és illeszkednek stílusához. A megjelenést kiegészítőkkel kiegészítve pedig mindig a kiváló ízlést demonstrálhatja!

1 megjegyzés
Alexandra 19.02.2016 11:36

Ez a kedvenc stílusom! A Téglalap típushoz ezek a ruhák tökéletesek.

Divat

a szépség

Ház