Ruhák stílusai és modelljei

Hulladék anyagokból készült ruhák - az egyszerűtől a legextravagánsabb képekig

Hulladék anyagokból készült ruhák - az egyszerűtől a legextravagánsabb képekig
Tartalom
 1. Különféle hulladékanyagok
 2. Miért van szüksége eredeti ruhára?
 3. Férfi ingből
 4. Pólóból vagy pólóból
 5. Egy sálból
 6. Férfi nyakkendőből
 7. A sátorból
 8. Papír
 9. Fényes magazinból
 10. Ehető
 11. A labdákból
 12. Az ételekből
 13. A szemeteszsákból
 14. Táskákból
 15. Lemezekről
 16. A villámtól
 17. Scotch szalagból
 18. Őszi levelek
 19. Virágokról és növényekről
 20. Más anyagokból

Az idő folyását nem lehet megállítani. A divat sem áll meg. Napról napra könnyebb követni a divatirányzatokat, mert egyre több rögtönzött anyagból készült ruha jelenik meg a kifutókon.

A barkácsruhák nem csak a kézműves tudásodat és kreativitásodat mutatják meg, hanem egy-két új, eredeti ruhával is felfrissítik ruhatáradat. A cikkben bemutatott ruhák többsége nem igazán alkalmas a mindennapi életre, de néhány ötlet tökéletesen valóra válik, és érdekesebbé teszi megjelenését.

Papír ruha

Különféle hulladékanyagok

A rendelkezésre álló eszközökből ruhák létrehozásához minden alkalmas, kivéve a terjedelmes és nehéz anyagokat.

Egyszóval érdemes mindent felhasználni, ami a magasföldszinten hevert, és már az egyik lába a szemetesben volt.

Miért van szüksége eredeti ruhára?

Egy rögtönzött ruha lehetővé teszi, hogy demonstrálja kreativitását, részt vegyen egy versenyen, kitűnjön egy ünnepségen, és frissítse a divatból kiment, vagy már megunt régi ruhákat.

Ráadásul ez a legeredetibb módja egy pár ruha vásárlásának különösebb pénzügyi költségek nélkül.

Műanyag edényekből készült ruha

Férfi ingből

A népszerűség csúcsán most a férfi ingből készült ruhák állnak nagy méretben. Számos módot találhat arra, hogy egy inget ruhává varázsoljon, de mi két főre fogunk összpontosítani.

Az első módszer varrás nélkül történik.Az inget úgy rögzítjük magunkra, hogy a nyakkivágás magasabb legyen, mint a mellkas, és a gallér szegélyszerűvé váljon. Tekerje körbe az ujjakat a derekára, és kösse össze masnival. Egy szokatlan és stílusos ruha készen áll!

Bővebben a ról szóló cikkben olvashat hogyan készítsünk ruhát egy férfi ingből.

Ruha férfi ingből

A második lehetőség, amint már megértette, az ing átalakítása ruhává varrás segítségével. Az internet hemzseg a módosítási módszerek széles választékától, így könnyen megtalálhatja azt, amelyik megfelel Önnek, és rendkívüli és fényes megjelenésű.

Példa egy férfi ingből készült ruhára

Pólóból vagy pólóból

Egy másik népszerű anyag a férfi póló vagy póló. Sok csodálatos és érdekes modell is található itt.

Ruha férfi pólóból

Ha a póló nagy, és vékony lány vagy, varrással ruhává varrhatja ezt a pólót.

Férfi pólóból készült ruha

Egy sálból

Egy tengerparti pareo vagy egy nagy sál könnyen ruhává alakítható.

Kendős ruhák

Vegyen két egyforma sálat, kösse meg őket az egyik sarkánál. Tegyük fel, hogy a jobb váll lesz. Az egyik sálat előre dobjuk, a másodikat hátra. A hátsó sálat az oldalsó sarkoknál fogjuk, és a jobb oldalon kötjük össze, az elülső oldalsó sarkait pedig felül és bal oldalon. Adj hozzá egy vékony övszíjat, és gyönyörű vagy!

Nyári sál ruha

Egy sálból is érdekes ruhát készíthet, ha különféle módon megkötözi.

Aszimmetrikus kendős ruha

Férfi nyakkendőből

Még előtte jött a divat, és vele a tervezők. Az összevarrt és szervesen egymáshoz illesztett nyakkendők felülmúlhatatlan és gyönyörű miniruhává válnak. Ha sok anyag van raktáron, készíthet maximális hosszúságú ruhát.

Exkluzívan és kiválóan néz ki egy két színű, nem csak összevarrt, de helyenként szövést alkotó nyakkendőből készült ruha.

A sátorból

Miért ne? Képzelj el egy ruhát nyitott és passzolt felsővel, elöl cipzárral, hosszú szoknyával és hátul vonattal. Ez a több színben készült ruha önmagában is lenyűgözőnek tűnik. És ha eltávolít mindent, ami az anyag korábbi céljára és felhasználására utal, akkor kevesen fogják kitalálni, hogy ezt a ruhát rögtönzött eszközökből hozta létre.

A kreatívok tovább mentek, és ötvözték a turizmust a divattal, sátorruhákat alkotva.

Papír

Minden házat felújítottak, utána maradtak darabok, vagy akár tekercs tapéta és papír. Idővel beporosodtak a padláson vagy a magasföldszinten. Itt az ideje, hogy megszerezze őket, és új életet leheljen beléjük úgy, hogy saját kezűleg készít egy papírruhát.

Tapétás ruha

Hozzon létre egy illeszkedő felsőt néhány papírtekerccsel a törzs körül. Ragassza fel a papírt a hátoldalára vagy oldalára szalaggal. Így készíthetsz egyenes szoknyát is, amit a míderhez kötünk. Ha ez a lehetőség nem tetszik, vehetsz egy régi szoknyát, amelyre papírból és több rétegben kúpgyűrűket rögzíthetsz. Kapsz egy terjedelmes és bolyhos szoknyát. Ily módon vonatot vagy további szinteket varrhat.

A legcsodálatosabb dolog az, hogy egész műtermeket hoznak létre eredeti ruhák létrehozására.

Papírruhák készítéséhez használhat: tapétát, újságokat, magazinokat, szalvétákat, cukorkapapírokat, dobozokat, csomagolást, kartont, hullámpapírt és még WC-papírt is.

Púderes ruha

De nem mindenkinek jut eszébe gyerekkönyvből ruhát varrni.

Könyves ruha

A papírból készült ruhák többször is viselhetők, ha óvatosan "a varrás mentén" vágják le, amelyet ezután ragasztószalaggal lezárnak. Egyszerű és gyakorlatilag ingyenes. És ami a legfontosabb, hogy szép. Nem csoda, ha azt mondják, hogy minden zseniális az egyszerűségben rejlik.

Fényes magazinból

Abszolút mindenkinek van otthon halom fölösleges fényes magazinja, amiben megtetszik egy-két cikk. Kivágjuk vagy kitépjük a cikkeket, és beletesszük őket a papaba, és magazinokat teszünk egy ruhára. Még nem volt ruhád a magazinokból?

Egy tű és cérna, egy tűzőgép, olló, magazinok, szalag és egy alapruha minden amire szüksége van.

Ehető

Édességből

Igen, nem hallottad. Ha nem vagy édesszájú, készíts egy ruhát édességből.A csomagolóanyagok sokfélesége segít egy bizonyos színséma létrehozásában, a különböző formájú cukorkák pedig az öltözék különböző elemeinek díszítésében.

Candy ruhák

Mindössze annyit kell tennie, hogy vesz egy kis édességet, és felvértezi magát egy tűvel és cérnával. Varrjon édességet egy régi ruhára, úgy rendezze el, ahogy fantáziája mondja – és biztos a sikerben. Te leszel a bál királynője, a lényeg, hogy távol maradj az édesszájútól.

Csokoládéból

Egész ruhakollekciókat készítenek ebből a csodálatos desszertből, amelyek a csokoládéfesztiválokat teszik teljessé.

Gyümölcsökből és zöldségekből

A vegetáriánusok és az egészséges életmódot folytatók számára egy koreai művész káposztából, hagymából, fűszernövényekből, banánhéjból és más ízletes és egészséges zöldségekből készít ruhákat.

A sütéstől

Divattervezők megmutatták, hogyan lehet a puffos ujjakat finom kenyérrel helyettesíteni. A hétköznapi bagelek is helyet kaptak az extravagáns divatvilágban. Dekorációnak használták.

Húsból

Ehető, de nem túl ízletes nyers hús ruha. Szintén nem esztétikus, de ez nem akadályozta meg Lady Gagát abban, hogy sokkoló céljaira használja.

Hús ruha

A labdákból

A merész kísérletezők számára megfelelő a ballonruha ötlete. Az alkotáshoz mind a modellezéshez használható hosszúkás golyók, mind a belső teret díszítő közönséges golyók alkalmasak.

Ballon ruha

Mindenféle szövésben és mintában összekapcsolhatod őket - minden az Ön kezében van, és a képzeletétől függ. Egy könnyű, golyócskákból készült ruha hatékonyan és felejthetetlenül csillog és játszik a fénnyel, olyan határozott lányok számára, akik nem félnek a reflektorfényben lenni.

A labdákból készült ruha járókához finoman visszahozza a gyerekkori nosztalgiát. Ha egy terjedelmes sziluett kissé zavarja, akkor helyettesítheti őket dezodor labdákkal vagy teniszlabdákkal, miután korábban díszítette őket.

Dizájner báli ruha

Az ételekből

A felgyülemlett villákkal és kanalakkal, valamint a habverővel is vissza lehet használni. A műanyagból készült ruha hozzáférhetőbbnek és finomabbnak tűnik, míg a rozsdamentes acélból készült ruha a kívánt élességet adja a képnek.

Ne gondolja, hogy a törött edények szerencsétlenek. Szerencsére új ruha formájában. Így készíthetsz remekművet porcelánszilánkok segítségével.

Porcelán ruha

A szemeteszsákból

Szemeteszsákokból készült, hogy fantasztikus és gyönyörű ruhákat készítsen. A felfújt táskák dús hercegnőruhát hoznak létre. A rojtokra vágott, majd dús fodrokkal varrt táskák pedig segítenek az Amazonas harcosának képében kialakítani.

A fekete táskákból készült tokruhák látványosak. Ez a megjelenés tökéletes a Halloween ünnepléséhez.

Szemeteszsák ruha rövid

Érdemes odafigyelni az egyéb háztartási műanyagokra is. A palackok alja remek ruha. És eldobható étkészletből - egy mesebeli hercegnő kombinált ruhája.

Ruha palackokból

Táskákból

A kockás, vagy a köznép szerint bazártáskák nem a legrosszabb anyag a szokatlan ruhák készítéséhez. Ráadásul a ketrec mindig divatos.

Kockás táskás ruha

Lemezekről

Egy régi sima pólón, pólón vagy ruhán korongokat vagy korongdarabokat varrhat - egy ruhát klubba vagy diszkóba.

A korongokból készült ruha érdekesen és szokatlanul néz ki, és fényvisszaverő tulajdonságainak köszönhetően látványosan is néz ki.

A villámtól

Egy fiatal tervező által bemutatott cipzáras ruha meglepő és extravagáns. És mik vagyunk mi, nem tervezők? A cipzárakat minta szerint és darts nélkül varrjuk össze. A méretet magunknak állítjuk be.

Létrehozhat olyan kombinált ruhát, ahol a míder vagy szoknya cipzárból készül, a második darab pedig egy másik ruhából. Nagyon stílusos és érdekes lesz.

Cipzáras és sifon ruha

Scotch szalagból

Meglepő módon a sokszínű ragasztószalag segít funky, savanyú partiruhák készítésében.

Őszi levelek

Ősszel a levelekből készült ruha nagyon praktikus és költségvetési lehetőség lesz. Létrehozásához tiszta, egész levelekre van szükség, amelyeket a korongokkal megegyező elv szerint a farkánál fogva varrunk. Finomnak és frissnek tűnik. Ennek ellenére van néhány jelentős hátránya, amelyekre érdemes odafigyelni.

 1. A levélruhát közvetlenül az esemény előtt kell elkészíteni, amelyre viselni fogja. A levelek nagyon gyorsan kiszáradnak, és nem biztos, hogy olyanok lesznek, mint amilyennek szeretnél.
 2. A levelek is nagyon törékeny anyag. A farok letörik, a levelek pedig lehullanak, így rések keletkeznek a ruha vásznán. Ezért a ruhát óvatosan kell viselni.

Virágokról és növényekről

A virágok szeretete soha nem múlik el. Nagyszerű módja az érzelmek kifejezésének, a lakberendezésnek, és újabban a ruha anyagának is.

A friss virágokból készült ruhák nemcsak különféle fesztiválokon, hanem koncerteken is relevánsak maradnak.

Ani Lorak virágos ruha

Más anyagokból

Az asszisztenseknek annyi anyaga van, hogy nehéz őket egy cikkbe illeszteni.

A ruhákat pávatollból készítik, de senki sem tiltja a tollakkal való kísérletezést.

A szárított fű és a szalma is jól használható báli ruha szövéséhez.

Széna ruha

Egyszóval ne dobja ki a fent felsorolt ​​anyagok egy részét, valamint a kesztyűt, a régi esernyőket, a felesleges macikat, a söröskupakokat, a sörösdobozokat, a villanykörtéket, a hajat. És egyszer csak jól fog jönni.

És ha elfogy a fantáziája, akkor használja a különböző áruk gyártóinak hirdetéseit.

Reméljük, hogy a cikk hasznos lesz és hasznos lesz az Ön számára. Ne feledje, hogy minden a te kezedben van - a lényeg az, hogy légy türelmes, és fegyverkezz fel képzeleteddel, a többi pedig majd következik. Sok sikert a törekvéseihez.

nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház