Ruhák stílusai és modelljei

Az őszi ruhák a leglátványosabb képek az év ellentmondásos időszakában

Az őszi ruhák a leglátványosabb képek az év ellentmondásos időszakában
Tartalom
 1. Hossz
 2. Stílusok és modellek
 3. A teljes
 4. Terheseknek
 5. Minden nap
 6. Iroda számára
 7. Este
 8. Esküvő
 9. Nyomtatás
 10. Színek
 11. Mit kell viselni

Az ősz lehet súlyos és szomorú, játékos és komolytalan, mint egy ruhás nő. És hogy milyen ruhában, azt nekünk kell kitalálni.

Hossz

Hosszú

A hosszú ruhák rajongói számára a modern tervezők igazi ajándékot készítettek - érdekes modelleket készítettek egyedi dizájnnal.

Hosszú ruha

Jól mutat a maxi hossz kombinációja nyakkivágással, tarka anyaggal, könnyű és csipkeszövetekkel.

A hosszú ruhák legújabb lehetőségeit meleg felsőkkel párosíthatjuk, amelyek melegen tartanak egy őszi napon.

Rövid

A rövid ruhák bármilyen szabásban jól mutatnak. A tulajdonos egyenes vágású sziluettje könnyűnek tűnik, a lábak hangsúlyos karcsúságot kapnak, és a test arányai a megfelelő formában jelennek meg.

Őszre érdemes rövid gabardinruhákat választani, főleg élénk színekben, sűrű selyem anyagú és gyapjú.

A rövid változatban jól mutatnak a csónak alakú nyakú és kimonó-stílusú ujjú modellek.

Őszi rövid ruha kimonó ujjal

Stílusok és modellek

Ügy

Ősszel a hüvelyes ruhákat gyakran garbóval vagy akár könnyű sifonblúzokkal kombinálják, amelyeken a masni pikantériát kölcsönöz a szigorú képnek.

Őszi ruhával keresd a magas csizmát.

kanyargós

Még ősszel is hercegnőnek érezheted magad. Ebben segítenek a buja ruhák, amelyek megőrzik a kép könnyedségét és a sziluett játékosságát. Tartsa ezt a ruhát különleges alkalmakra.

Buja őszi ruha

Lazán illeszkedik

A laza sziluetteket nem csak a lusta tervezők használják kollekcióikban.

Őszi ruháik praktikumjukkal, sokoldalúságukkal vonzanak, és meglepően bármilyen stílusba beilleszthetők.

Tunika ruha

Laza, ahol szükséges, ideálisan kombinálható leggingssel vagy szűk harisnyával – mindez a tunikaszerűen varrt ruhákra vonatkozik.

Sundresses

Az ősz beköszöntével nem igazán szeretnék búcsút venni a nyári ruhastílusoknak. És miért ne kombinálhatna egy vékony pántos ruhát Beatle inggel, inggel vagy szűk blúzzal. Meleg, szép és eredeti.

Őszi ruha napruha

Eredetiséget akarsz? Ezután válasszon magas kesztyűt a sundresshez, amely jól mutat csizmával vagy akár magas csizmával.

Ujjjal

Egyáltalán nem szükséges, hogy egy ujjas ruha meleg és szigorú legyen. A modern tervezők érdekes módon megtanultak játszani az ilyen ruhákkal, így a legkülönfélébb hangulatot adják nekik.

Tüdő

Ősszel gyakran esnek meleg napok, amelyek lehetővé teszik a könnyű anyagból készült szigorú ruha viselését. Lehet poplin, szatén, pamut vagy szatén.

Őszi ruha könnyű

Még az ujjatlan modellek is szóba jöhetnek. Ha félsz megfagyni, akkor dobj a válladra egy ugyanolyan tónusú kabátot, mint a ruha.

Ne korlátozza magát a semleges színekre hideg skálán, a pasztell színű őszi világos ruhák még ősszel is relevánsak lesznek.

Meleg

A változtatható ősz kötelezi a meleg gyapjú és kasmír ruhák hozzáadását a gardróbhoz. A modern tervezők nagyszámú eredeti ruhát mutatnak be, amelyekben nehéz lesz megfagyni és észrevétlen maradni a tömegben.

Őszi bársony ruha

A soványak odafigyelhetnek a bozontos modellekre. Ne húzd ki a ruhatáradból a szűk kötött tárgyakat, a vaskos kötött maxiruhákat és a hosszúkás pulóvereket.

Szőrme díszítéssel

A szőrme elemekkel díszített ruhák kivétel nélkül mindenkit megörvendeztetnek. Legyen szó zsebről, gallérról vagy mandzsettáról, ezek a ruhák királyi megjelenésűek.

Őszi ruha bundával

Egy nyakkal

Különösen hideg időben, amikor melegséggel szeretné körülvenni magát, az érdekes nyakkivágású ruhák megfelelőek.

A garbóként készült hosszú ruhák kötött gallérral kitűnnek különleges praktikumjukkal. De a rövid opciókat sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Kötött

Tartsa meg a kötött ruhákat a különösen hideg őszi napokra. Ha a megfelelő sziluettet választja, akkor a vastag szálak sűrű kötése nem ad felesleges és rendkívül nemkívánatos mennyiséget az alakhoz.

Kötött

Mi lehet jobb egy hűvös ősszel, mint egy kötött ruhába öltöztetni a tested. A vastag kötöttáru közepesen hosszú, sötét és világos színekben is jól mutat.

A teljes

A forma nélküli overálokat a túlsúlyos hölgyeknek érdemes kidobniuk a ruhatárukból, helyettük betakaróval ellátott tokosruhát, tulipán szoknyás modelleket és A-vonalú ruhákat kell helyettük kidobni. Ezt a négyféle ruhát érdemes magunkkal vinni, és segítségével változatossá tenni az őszi ruhatárunkat.

A fényes ruhákat és még a fényes modelleket sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Szürke őszi ruha a túlsúlyért

Terheseknek

Az érdekes helyzetben lévő nők számára megváltást jelentenek az őszi ruhák, amelyek kényelmet adnak, nem korlátozzák a mozgást és növelik a természetes vonzerőt. Először is ki kell választania az A-vonalú sziluettű ruhákat. A hűvös ősszel rövid ruha alatt is hordhatod a leggingset.

És természetesen a magas derék a fő eleme a terhes nők gardróbjának. Kiválaszthat magának egy kötött szerkezetű kötött ruhát, amely tökéletesen nyúlik, és ennek köszönhetően a terhesség nagyon késői szakaszában is elkísérheti úrnőjét.

Minden nap

A mindennapi viselethez használt ruhák kiválasztásakor az egyszerűségre és a kényelemre kell összpontosítani.

Alkalmi őszi ruha

Az élénk színek itt nem megfelelőek, a dekorációk segítenek az akcentusok elhelyezésében, amelyeket óvatosan kell használni, és ne feledkezzünk meg az arányérzékről.

Egyszerű kiegészítők segítségével minden alkalommal más és más megjelenést varázsolhatsz egy ruhából.

Iroda számára

Az őszi ruhák, amelyekből az üzletasszony képe alakul ki, gyakran a szokásos rövidített ujjúak, egyenes vagy enyhén passzolt.

Vékony pánt, klasszikus színek és rendkívül egyszerű nyomatok – ezt korlátozni kell.

Az irodai megjelenéshez elfogadható szabási lehetőségek az ingruha, az A-vonalú, a klasszikus A-vonalú és a borítással ellátott opciók. Az anyagok közül a gyapjú, a pamut és a kötöttáru érdemel nagyobb figyelmet.

Este

Ősszel gyakran vannak olyan ünnepi események, ahol fontos, hogy lenyűgözően nézzenek ki. Ne féljen élénk színeket és merész kombinációkat választani idén ősszel.

Őszi estélyi ruha

Az ilyen ruhák hosszát önállóan lehet meghatározni, csak az Ön preferenciáira összpontosítva. Nem kell kételkedned az öltözéked relevanciájában – a lényeg, hogy jól álljon neked és kényelmet nyújtson.

Egy őszi ruha mély és éles nyakkivágással, széles övvel a derekán jól mutat a domború formákon. Egy közönséges figurán váratlanul szépek az aszimmetrikus vonalak a szegélyen.

Esküvő

Egy őszi esküvő még szebbnek tűnik, mint az év bármely más időszakában. A menyasszony ruhája különösen előnyösnek tűnik az aranyozott természet hátterében.

A menyasszony számára a legfontosabb, hogy ne fagyjon meg. Ehhez az időjárásnak megfelelő ruhát kell választani: hosszú ujjú, maxi vagy midi hosszúságú.

Nyomtatás

Fennáll az a veszély, hogy a geometriai nyomatok idén a legtrendibbekké válnak.

Az újságok szerelmeseinek érdemes figyelniük az Emilio Pucci és az Acne Studios kollekcióira. A népszerű nyomatok listája absztrakt művészetet, virágos és virágos témákat is tartalmaz.

Színek

fehér

A fehér őszi ruha arra születik, hogy minden járókelőt megörvendeztessen, elcsábítson és megforduljon.

Őszi ruha fehér

Fekete

A ruha azonnal Coco Chanel képét ábrázolja a női képzeletben. Legyen szabály magadnak, hogy légy mindig elegáns, függetlenül az időjárástól, az alkalomtól és a hangulattól. És segít ebben a fekete őszi ruhában.

Piros

Vamp szín, add ide a bordót és a nemes bor színét - egy őszi választást kínálunk azoknak a fiatal hölgyeknek, akik szívesebben viselnek fényes képeket és felkeltik az őket körülvevő világ figyelmét.

Őszi ruha piros

Kék

A kék ruha nagyon szokatlannak tűnik az ősz színeiben. Bár mikor máskor kísérletezzen, ha nem az aranykorban. Próbálja ki a kék minden árnyalatát, amíg meg nem találja a tökéletes színt.

Mit kell viselni

Az őszi megjelenéshez megfelelő lábbeli kell (csizma, szorosan fűzős, takaros bokacsizma vagy magas csizma). Egy őszi ruhához, még ha nyári stílusban is készül, ez a cipő nagyon jól áll, és nem más.

Ne feledkezzünk meg a legszokatlanabb elemekről, amelyek másképp néznek ki: peplum, volumetrikus elemek, sálak, övek és gallérok. Segítségükkel egy ruha teljesen másképp nézhet ki.

Őszi ruha peplum-mal

Az ősz kísérletezést, érzelmi felrázást, új színeket és stílusokat igényel. Mindezt az őszi ruhák rejtik.

nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház