Ruhák stílusai és modelljei

A szoknya-napos ruhának minden fashionista gardróbjában kell lennie

A szoknya-napos ruhának minden fashionista gardróbjában kell lennie
Tartalom
 1. Jellemzői a szoknya napfényes
 2. Kinek alkalmas?
 3. Ujjjal
 4. Hossz
 5. Nyár
 6. Színek és nyomatok
 7. Kompletten megfelel?
 8. Mit vegyek fel?

A modern ruhák stílusa nagyon változatos. És köztük különleges helyet foglal el egy olyan nőies ruha, mint a napszoknyával ellátott ruha. Az ilyen ruhák több mint egy évszázada divatosak.

Jellemzői a szoknya napfényes

Az ilyen szoknyastílusú ruhák nagy népszerűségét az okozza, hogy nagyon könnyű varrni őket, és minden alakon egy ilyen ruha nagyon vonzónak tűnik. A szoknyáknak lehet egy vagy két varrása, de vannak varrás nélküli lehetőségek is. Hosszúságuk nagymértékben változhat - a termékek a maximális hosszúságtól a nagyon rövid modellekig képviselik.

Kinek alkalmas?

A napszoknyával ellátott ruhák minden nőnek megfelelnek, mivel a bennük kialakult természetes redők kifinomultságot és kecsességet kölcsönöznek az alaknak. Ugyanakkor egy ilyen szoknya segít, és térfogatot ad a hiányzó helyeken, és ha szükséges, elrejti az extra centimétereket.

Fekete ruha szoknya napsütéssel
 • A karcsú lányoknak, akiknek alakja egy téglalaphoz hasonlít, egy ilyen stílusú ruha ajánlott, amelynek hossza kissé meghaladja a térdét. Ebben a ruhában a csípőjük terjedelmesebb lesz, a derékrész pedig karcsúbb lesz. Egy sűrű anyagból készült ruha, valamint egy többrétegű szoknya ruha, a nap nagyon jól mutat egy ilyen alakon.
 • Ha egy lány alakja háromszögnek tűnik, olyan ruhát kell keresnie, amelyben a szoknya nem a deréktól, hanem a csípőtől kezd kitágulni. Ez elrejti a teltséget és könnyedebbé teszi a képet.
 • A "fordított háromszögre" emlékeztető figurával az ilyen stílusú ruhák jó választásnak bizonyulnak. A deréktól kezdődő többszörös redők vizuálisan megnövelik a csípőt, ami kiegyensúlyozza a sziluettet egészében.

Ujjjal

Előfordulhat, hogy a napszoknyával ellátott ruháknak egyáltalán nincs ujja, de ha van ilyen részlet, az ujjak hossza változhat. Javasoljuk, hogy az évszakot figyelembe véve válasszon terméket. Például az ujjas modelleket gyakran vásárolják az irodába és a hűvös időjárásra, és az ilyen stílusú, spagettipántos ruhák nyáron keresettek.

Hossz

Rövid

Az ilyen ruhákat különösen a hosszú, karcsú lábú szépségek kedvelik. A rövid hosszúságú nyári ruhákat pamutszövetből varrják, és a hűvös évszakban a kordbársonyból, gyapjúból vagy bársonyból készült modellek keresettek.

Midi

A közepes hosszúságú ruhák "nap" stílusú szoknyával a múlt század 70-es évei óta népszerűek. Most az ilyen modellek iránt is rendkívüli kereslet mutatkozik. Az elegáns midi-hosszú ruhák szaténból, sifonból vagy csipkéből készülnek. Ha egy kicsit takarják a térdeket, akkor nagyon nőiesen néz ki.

Hosszú a padlóig

Az ilyen napszoknyával ellátott ruhamodellek különösen népszerűek voltak a 20. század hatvanas éveiben. Manapság gyakran könnyű ujjatlan napruhákként mutatják be őket, amelyeket szandállal, táskával, szemüveggel és kalappal viselnek. Az ilyen ruhákat gyakran olyan lányok választják, akiknek a lábai nem vékonyak.

Nyár

A nyári időszakra készült napszoknyával ellátott ruhák modelljeit főleg vékony szövetekből varrják, például pamutból, szaténból vagy selyemből. Az ilyen ruhák gyakran élénk színűek, és nincs ujjuk. Vannak modellek meglehetősen nyitott vágású háton vagy nyakkivágással. Az áttetsző sifonszoknyával ellátott ruhák nagyon vonzóak.

Színek és nyomatok

Fekete

Egy rövid fekete ruha napszoknyával sikeresen helyettesíti a hüvelyes ruhát. Formális eseményekhez kellően diszkrét. Ha fényes kiegészítőket ad hozzá egy ilyen ruhához, egy ilyen ruha jó választás lesz különleges alkalmakra. Az ilyen stílusú hosszú fekete ruhában a lány szokatlanul elegánsnak tűnik.

fehér

A szoknyával ellátott hófehér ruhákban a nap megszemélyesíti a nőiességet és a gyengédséget. A rövid modellek rendelkezhetnek V-nyakkivágással, vállpántokkal, csónakos nyakkivágással vagy más felső opciókkal. Gyakran vannak ilyen stílusú fehér ruhák, amelyeket fényes öv egészít ki.

Piros

A vörös tónusú napszoknyával ellátott ruha merész és nyugodt lányok számára alkalmas. Az ilyen ruha hossza nagyon eltérő lehet. A hosszú ujjú rövid modellek lenyűgözőek, a térdig érő ruhák nagyon vonzóak, de a földig érő termékek különösen ünnepiek. A piros ruhákat gyakran fekete vagy fehér övvel hordják, hogy hangsúlyozzák a derekát.

A ketrecbe

A napszoknyával ellátott kockás ruhák lehetnek rövidek, térdig vagy földig érők. Ennek a nyomatnak a leggyakoribb színkombinációi a piros és fekete, valamint a fekete-fehér.

Kockás ruha szoknya napsütéssel

Pontozott

A pöttyös szoknya nap aranyosnak és vagánynak tűnik. Az ilyen ruha felső része lehet azonos mintás vagy sima. Az alaktól függően a borsó méretét eltérően választják ki. A napszoknyával ellátott borsóruha legnépszerűbb színei a fekete-fehér, a fehér-fekete, a piros-fehér, a piros-fekete és a kék-fehér.

Egy virágban

A napszoknyával ellátott ruhák növényi motívumai leggyakrabban a nyári modellekben találhatók. Ezek a ruhák világosak és vonzóak. A virágmintát gyakran választják a retro stílusú modellekhez, valamint a pántos napruhákhoz.

Kompletten megfelel?

Az öltözet, amelynek szoknyája "nap" stílusú, telt csípős lányoknak ajánlott, mivel ebben a figurának ez a része el lesz rejtve. Ezenkívül egy ilyen terjedelmes szoknya kiemeli a derekát.

Mit vegyek fel?

 • A napszoknyával ellátott rövid ruha cipőjének magas sarkúnak kell lennie, a hosszú modellekhez pedig szandált vagy balettcipőt viselhet.
 • Az ilyen stílusú ruhát sima vagy kontrasztos övvel lehet viselni, amelynek szélessége a ruha modelljétől és tulajdonosának alakjától függően változik.
 • A szoknyával ellátott ruha tetején a nap viselhető rövid kabáttal vagy boleróval.
 • Az ilyen stílusú ujjatlan termékeket rövid kesztyűkkel egészíthetjük ki.
 • A napszoknyához illő dekoráció legyen kecses. Az ilyen ruhák egyes modelljei azonban jól illeszkednek a nagy karkötőkhöz és hosszú gyöngyökhöz.
 • Ehhez a ruhához válasszon kis kuplungot, hálót vagy táskát.
 • Ha egy ruhát egy ilyen stílusú teljes szoknyával egészít ki napszemüveggel és kalappal, akkor vintage megjelenést kölcsönöz.
nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház