Ruhák stílusai és modelljei

Póló ruha - választás a kényelem és a praktikum mellett

Póló ruha - választás a kényelem és a praktikum mellett
Tartalom
  1. Sajátosságok
  2. Kinek alkalmas?
  3. Kötött
  4. Esküvő
  5. Este
  6. Hossz
  7. Mit vegyek fel?

Egy modern lány gardróbjában vannak olyan dolgok, amelyek célját elsőre nehéz kitalálni. Férfiaknak kedvenc szoknyáink, szoknyáink, ruháink, overalljaink stb. továbbra is igazi rejtély marad. Eközben ezek az első ránézésre meglehetősen furcsa ruhadarabok hihetetlenül kényelmesek és praktikusak, hiszen egyszerre két vagy akár három dolgot is helyettesíthetnek.

Hosszú, csíkos, tengeri stílusú felső ruha

A mai cikkben az egyik legnépszerűbb "hibridre" - a pólóruhára - fogunk összpontosítani. Elmondjuk, hogy kihez illik ez a dolog, a fajtáiról, valamint arról, hogyan kell viselni és mivel kombinálható.

Sajátosságok

Még ha soha nem is láttál pólóruhát (ami nagyon kétséges, mert nyáron rengeteg lány hordja ezt a ruhát), egy név alapján könnyen el tudod képzelni, hogy milyen ruháról van szó. A felső ruha a hagyományos felső ruha meghosszabbított változata.

Midi ruha

A pólóruha ugyanannak a pólónak a modern változata, amely eredetileg a fehérnemű eleme volt, majd a sportruházatba vándorolt. Manapság a pólóruha elsősorban a sport-, strand- vagy alkalmi stílusokra utal. Ujjatlan, testhezálló sziluettű, sekély szabású.

Kinek alkalmas?

A pólóruha szabásvonalai nem engedik, hogy titokban tartsa valódi formáit, így ezt a cuccot csak az viselje, akinek nincsenek komplexusai saját alakjával kapcsolatban.

Virágmintás pólóruha

A felső ruha általában jerseyből vagy más vékony elasztikus anyagból készül. Ez az anyag a szorosan illeszkedő sziluettel kombinálva kiemeli a test kontúrjait, és nem rejti el a hiányosságokat. Ráadásul az ingruha a vállakat és a karokat csupaszon hagyja.Ezért, ha a hasát vagy a felsőtestét tekinti problémás területnek, jobb, ha megtagadja ezt a ruhadarabot.

A pólóruha a leghatékonyabbnak tűnik a karcsú, téglalap alakú lányokon vagy a legnőiesebb alak - a "homokóra" - tulajdonosainál.

Tankruha vékony, téglalap alakú nőknek

Kötött

A "póló" a lányok egyik kedvenc ruhalehetősége a meleg évszakban. A nyári modellek általában vékony dzsörzéből készülnek - olyan szövetből, amely kellemes meleg, rugalmas és hordható. A kötött pólóruhák kényelmesek, de van egy kellemetlen tulajdonságuk: az anyag gyakran nyúlik és gyűrődik a legproblémásabb testrészeken. Ezt figyelembe kell venni egy hasonló ruha kiválasztásakor.

A kötött pólóruhák lehetnek visszafogottak, monokromatikusak vagy világosak, érdekes nyomatokkal. Különösen népszerűek a tengeri stílusú, vízszintes csíkokkal ellátott modellek.

Tengeri stílusú pólóruha

Esküvő

A pólóruha legszokatlanabb típusa természetesen az esküvői ruha. Ilyen esetekben kecses ruhákat készítenek nemes anyagokból, gyönyörű dekorációval díszítve. Nagyon lakonikusnak tűnnek, de ugyanakkor eredetiek. A pólóruhákat gyakran olyan menyasszonyok választják, akik stilizált szabadtéri esküvőt terveznek, például egy hajó fedélzetén vagy egy tengerparti kávézóban.

Este

A közelmúltban a pólóruha megszűnt kizárólag informális ruházat lenni minden napra. Ez a különféle stílusokban készült dolog egyre gyakoribb: üzlettől estig.

Póló estélyi ruhák

Az estélyi pólóruha általában egy olyan ruha, amelyben a vágás egyszerűségét a bőséges dekor kompenzálja. Az esti modelleket általában nagyszámú gyöngyökkel, flitterekkel vagy strasszokkal hímezik. Elegáns kivitelben egy pólóruha mellkasán szokatlan, meglehetősen mély vágás, szoknya hasítéka lehet. Ennek az öltözéknek egy meglehetősen gyakori változata a kiszélesedő vagy aszimmetrikus szegélyű ruha.

Hossz

Kezdetben a pólóruhát rövidre hozták létre - hogy kényelmes legyen sportolni vagy csak aktívan mozogni benne. Idővel ezeknek a ruháknak nagyon különböző hosszúságú fajtái kezdtek megjelenni.

Rövid fekete felső ruha

Hosszú

A hosszú pólós ruhák viszonylag nemrég jelentek meg a divatvilágban, így még mindig meglehetősen szokatlannak tűnnek. A bokáig érő hosszúkás modellek a legmegfelelőbbek a magas, karcsú lányoknak. Jól passzolnak punk kellékekhez: nehéz csizma, bőrdzseki stb.

Midi

Egy középhosszú pólóruha többféle stílusban készíthető. A legsokoldalúbb lehetőségnek tartják, mivel különböző magasságú lányok számára alkalmas.

Közép fehér tankruha

Ha egy ilyen ruha fölé farmer inget vagy kabátot tesz, akkor teljesen lehetséges lesz benne megjelenni az iskolában. Vannak, akik ilyen ruhát viselnek munkába, de ezt mégsem szabad megtenni - a pólóruha az informális ruházathoz tartozik.

Rövid

A rövid felső ruha általában sportos vagy strandolási lehetőség. Hihetetlenül kényelmes meleg időben, és lehetővé teszi a szabad mozgást is. Gyakran találkozhatunk vágott modellekkel, szokatlan, mély vágással a hátán. A redőzött szoknyás vagy fodros miniruhák kacéran és viccesen néznek ki.

Mit vegyek fel?

  • Kabát vagy ing. Egy kockás ing, farmerdzseki vagy egy vékony, sportos stílusú kabát remek kiegészítője lesz a pólóruhának. Tehát egy dolog alapján több különböző képet is létrehozhat.
  • Leggings vagy harisnya. Ha kint hűvös van, és nem akarsz lemondani kedvenc pólóruhádról, próbáld kombinálni fényes, szűk harisnyával, leggings-szel, szűk farmernadrággal vagy leggings-szel (jegging).

Cipők

A "póló" azon kevés ruhatípusok egyike, amelyekhez nem kell sarka. Ezt a dolgot kényelmes mindennapi cipővel hordhatja - tornacipővel, edzőcipővel, balettcipővel és még strandpapuccsal is.Az extravagáns megjelenés szerelmeseinek biztosan tetszeni fog a pólóruha és a vastag talpú csizma kombinációja.

kiegészítők

A pólóruha nem igényes a kiegészítőkre; a lényeg, hogy próbáld kerülni a túl bonyolult és "elegáns" dolgokat. Eredeti ékszerek (műanyag, bőr, fa), napszemüvegek, hátizsákok vagy egyszerű, kényelmes táskák, kesztyűk, vicces sapkák – mindez jól passzol ehhez az öltözékhez.

nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház